Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek črvi v mercatorjrvem čipsu

črvi v mercatorjrvem čipsu

To je čista resnica, pa tudi smešno mi ni bilo. To so tisti 150g hudički, ki prav lepo gledajo, pol pa dobim tistega svetnika.

Morda bi se morali s to debato preseliti na forum Hujšanje. Morda bomo komu pomagali :))

Tud jaz sem dobila črve v gorenjkini čokoladi z lešniki….pa kamni v sport misliju tud niso nič novega….

Črvi gor ali dol.
Eni imajo črve za pravo specialiteto. Boljše črv kot pa krvav flajšter.

Tone, čestitam!

Tudi meni gre na bruhanje ob vseh svetih, pa tako tudi ob Miklavžu. Heh, glede na vse naše praznike, sploh te v decembru, bo bruhanja kar dosti. Lahko bi ga v vrečke pakirala in prodajala Mercatorju kot prehrambeni artikel, bi fejst zaslužla…

Pa so črvi bolj hrusrtali kot čips? Če so, so bili ravno prav pečeni

Okrutna, ti si sigurno noseča, da toliko bruhaš. 100%.

Jasnovidec, všeč mi je tvoj optimističen pogled na svet. Žal pa si se tokrat uštel. Imam pa tudi brez nosečnosti dovolj razlogov za bruhat, na primer pogled na današnjo naslovnico Slovenskih novic zadošča.

Kaj je na tisti naslovnici?

Nekaj v stilu – Razkosal in zamrznil lastno mater.

Veš, nikoli mi ni bilo slabo med nosečnostjo.

Pa ne mi rečt, da si jih preštela??!?!?! Ali je bila to ocenitev na oko?!?!

Da bi jaz našla enega, bi vrgla proč, kaj šele da bi jih šla štet? Haloooo?!

lp

MC

************************************* Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela!

Če take stvari kupite v merkatorju ali v Šparu trgovec ne more bit kriv saj ne mora vedeti kaj je v vsebini vrečke. Lahko pa prinesete nazaj in trgovec pošlje proizvajalcu. Tko da ne moreš krivit merkator kakšne stvari prodaja. Glede zloma zoba tud ne moreš tožit trgovino zato se raje obrni na proizvajalca ali uvoznika ki je to blago uvozil.

Muca copatarica: veš sem jih kar na oko ocenila. se sem napisala KAKIH trideset črvov. Črvi so bli pa beli in živi.

Moj brat pa je zadnjič v tunini Rio mare našel vijak. Še dobro, da ima cele zobe…

Paulina:

ok, zdaj je treba ugotovit: a je bil ladijski vijak, al vijak kakega stroja v proizvodnji……… verjetno se sprašuješ, kako se to ugotovi: vijak daj v usta….. če je slan, potem je ladijski…….. naj toži Luko Koper :)))))

LP

Remedy

P.S.: mal šale mora bit……. sicer se mi je pa več ali manj vsa hrana zagravžala, ko berem, kaj vse ste v njej našli……

V čokoladi gorenjka našla mrtve črve, v mortadeli (ne spomnim se, čigava je bila) našla noht, ne cel, ampak prav tak, ko si ostrižeš nohte, v kruhu od Mercatorja našla dolg črn las, da o “darilcih” v raznih gostilnah niti ne govorim.

čeprav sem lačna se mi je vse zagravžalo

Ja, jest tud sam črve v češnjah jem.

uh, kaj vse se človeku ne zgodi-razlog več za naravno nepredelano hrano. no, pa tudi tukaj nisi varen-enkrat v sparu kupim dve lepi rdeči papriki (tiste ta večje, dražje) in ko si hočem pripraviti sendvič, prerežem papriko, notri pa ena ogromna gosenica (ene 4 cm). no, si mislim, bom pa drugo pojedla. vraga-tudi v drugi je bila enaka gosenica. fuj. v tistem sparu ne kupujem več. tiste variante z žeblji so me pa kar malo osupnile!

Pa če kupujete čaje v čajnih hišah…bodite previdni pri kakih čajih z dotaki oreškov…Namreč jaz sem imela blaaaaazno rada črni čaj z okusov madlja…vse do takrat, ko sem ugotovila, da so se v škrničeljčku s čajem zaredili čito pravi črvički. Od kje črvi na pri čaju….najbrž od mandljev, še posebno, če čaja ne porabiš čisto takoj ko ga kupiš. In zadeva je bila kupljena v Lj, v ˝slavni˝čajni hiši. Ne samo v enem primeru…trikrat ( si delam zaloge ponavadi..ampak ne več kot za kak mesec) . No ja, jaz čaj obožujem, ampak mandljevga niti pod razno nočem več niti videt, kaj šele ga piti.

Ko sem brala vaše odgovore sem bila šokirana. Saj zgleda da nebom nikoli nič več jedla. Sploh pa tale miš v mleku je dobra.

lp

Pozdravljene!
Zahvaljujem se vam za vse kar ste napisali.Že od rojstva se mi zdi, da zmeraj JUTRI začnem z hujšanjem; zdaj sem pa prepričana milijon procent da sigurno. LP

Ljudje vi ste cudni!
Pa kaj zdaj ce so bili crvi! A mrtve zivali kot so krave, prasici, pisance, ribice in ostalo pa gre???

eh….

Lep pozdrav Marjana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close