Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek črvi v mercatorjrvem čipsu

črvi v mercatorjrvem čipsu

Čipsa skor nikol ne kupimo. Zadnjič sem si ga zaželela in kupila Mercatorjevega. Ga odpremi in ko ga nekaj časa jem v njem opazim kakih 30 črvov. Postalo mi je slabo in sem bruhala. Čipsa zagodovo nikoli več ne kupim.

Imate tudi vi podobne izkušnje?

Se nam je že zgodilo, da so bili črvi v rozinah in moki. Si nesla nazaj????

Kakšni so pa bili? Veliki beli? ali kakšni manjši. Čips sem imela zelo rada, ampak po moje ne več. Fuj!

(kemikalije, sam spomn se čokolade Mersi in salmonele, tudi v otroški hrani so jih že najdli)

Olalal, crvi s pedigrejem, od najboljsega soseda.

Kupuj čips od drugega proizvajalca ni se pa mu pomoje treba odpovedat.

Mislim, da si imela pač smolo, da so bili ravno v tvojem zavitku.

Jest bi nesla nazaj. Sicer čipsa ne jem pogosto,ker ga ne maram preveč, sem pa enkrat že kupila tega mercatorjevega pa sem skoraj vsega stran vrgla, ker je bil čisto brez okusa.

Ja, blagovne znamke Mercator, Spar itd. pač pokasirajo tisto, kar je na tržnicah označeno kot TRETJA KVALITETA.
Za malo denarja malo muzike + malomarno skladiščenje. Pritožit bi se pa morala.

Glede teh blagovnih znamk, bi samo še to dodala, da je očitno različno od izdelka od izdelka ali je kvaliteten ali ne. Jaz sem namreč preko študenca delala v Medexu in tam izdelujejo tudi napolitanke za blagovno znamko Mercator. Te napolitanke so popolnoma iste kot tiste napolitanke,ki jih prodajajo pod blagovno znamko Medex, samo da so Medexove še oblite s čokolado, te za Mercator pa niso, ker grejo prej dol iz tekočega traku, tako da te napolitanke niso manj kvalitetne. So pa oboje (tiste neoblite in une s čokolado) zelo dobre, ker smo jih lahko tam jedli. Tako da je treba sprobat, ker kakšne stvari so dobre kakšne so pa čisto zanič.

Jaz sem pa enkrat našla ogromno črno mesarsko muho (seveda pokojno) v konzervi rib z zelenjavo. Bljaaaaaaak

____________________ Fantasy does not deliver.

Resnična zgodba: moja prijateljica rada pije mleko kar iz kartona. In nekoč nenadoma okusi nekaj čudnega, delce nečesa… Neha piti, pogleda v karton in noter – cela miš!!! Evo, kaj jemo in pijemo. Ja, no, se zgodi. Pa še to: mleka dolgo ni pila, zdaj ga že spet, ampak seveda izključno iz kozarca.

Še jaz imam namreč srečo, da naletim na brezplačne dodatke v hrani, črvi v Drogini konzervi z jurčki, to sem tudi prijavila na inšpekcijo ampak so se po moje samo malo hahljali. Potem sem enkrat že dolgo nazaj v Maxiju kupila neko plesnivo čokoladko. Pa enkrat sem v lokalu dobila pivo z neko čudno bubo notri in nesla nazaj k natakarju, ki mi ni hotel dati druge steklenice, ker je trdil, da to pa že ni bilo v pivu in sem verjetno sama notri spravila???? Union pivo je blo to.

Da o krvavih flajštrih v solatah v gostilnah ne govorimo… Jaz še doma solate ne mešam z rokami.

____________________ Fantasy does not deliver.

a so bili že siti al še lačni a so še jedli?
ha ha ha . črvi za črve ha ha ha

Britany, če si iz Ljubljane, pokliči na Zdravstveni inšpektorat, Vilharjeva 33, Ljubljana (tel: 01 420 44 02) in jim sporoči podatke o čipsu, ki si ga jedla (vrsto čipsa, rok trajanja, neto težo). Ostali kupci, ti bomo hvaležni, če boš to storila.

Sedaj ko sem to prebrala ne bom nikoli več kupila merkatorjevih čipsov.BEK

Enkrat v čokoladi s celimi lešniki je migal en bel črv.Pa v moki sem našla črvičke. Sem nesla nazaj in zamenjala, ker sem jo kupila 1 uro prej. Če pomislite, ti črvički v moki prav hitro nastanejo. Mi jo pač vržemo stran, ponavadi kar celo. Če pa greste kam jest, al mislite, da tako moko vržejo? Valda, da jo, v lonec!

Vau, pa kje vi hrano kupujete?! Upam, da ne naletim kdaj na kaj podobnega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Takoj obvesti inšpekcijo in sicer:tržnega in zdravstvenega.V Ljubljani so tel.Številke:01-478-80-00.

Ma kaj samo jamrate, to ni nič. Da vam povem, kaj se je meni zgodilo. Kupim v Merkatorju tistega čokoladnega parkeljna. In ko ga odvijem, je bil to dejansko sveti Miklavž. Kva sem bruhov. Če bi hotel Miklavža, bi si ga kupil, ne pa, da ga mi ga poturijo s tako zvijačo.

V pakirani mozzareli (v plastičnih vrečkah) sem že najdla črve. pa nisem edina, tudi kolegica je imela isto izkušnjo z isto firmo.

V rdečih vloženih paprikah sem našla zelo veliko črno ličinko (več kot 3 cm) nekega hrošča ali gosenice. Od takrat ne jem več rdeče paprike, pa tudi ajvarja ne:(

Jest sm pa u rozinah predkraktim ugriznila u ŽEBELJ,in si zlomila zob!!! Iz marcatorja, ja… Me zanima, a jih lahko tožim, in kako to dokazati???

:))) LOOOOOL ta je dobra ja!

marija, ne morm verjet, jaz zaenkrat se nisem imela takih prigod. Jah zgleda da se iz “bakterij” se zarodi kaka zivalca….groza res. Prijavi na inspekcijo, upam,da vrecke nisi vrgla proc. morda bo pomemben dokaz 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close