črvi v mercatorjrvem čipsu
Glede teh blagovnih znamk, bi samo še to dodala, da je očitno različno od izdelka od izdelka ali je kvaliteten ali ne. Jaz sem namreč preko študenca delala v Medexu in tam izdelujejo tudi napolitanke za blagovno znamko Mercator. Te napolitanke so popolnoma iste kot tiste napolitanke,ki jih prodajajo pod blagovno znamko Medex, samo da so Medexove še oblite s čokolado, te za Mercator pa niso, ker grejo prej dol iz tekočega traku, tako da te napolitanke niso manj kvalitetne. So pa oboje (tiste neoblite in une s čokolado) zelo dobre, ker smo jih lahko tam jedli. Tako da je treba sprobat, ker kakšne stvari so dobre kakšne so pa čisto zanič.
Še jaz imam namreč srečo, da naletim na brezplačne dodatke v hrani, črvi v Drogini konzervi z jurčki, to sem tudi prijavila na inšpekcijo ampak so se po moje samo malo hahljali. Potem sem enkrat že dolgo nazaj v Maxiju kupila neko plesnivo čokoladko. Pa enkrat sem v lokalu dobila pivo z neko čudno bubo notri in nesla nazaj k natakarju, ki mi ni hotel dati druge steklenice, ker je trdil, da to pa že ni bilo v pivu in sem verjetno sama notri spravila???? Union pivo je blo to.
Enkrat v čokoladi s celimi lešniki je migal en bel črv.Pa v moki sem našla črvičke. Sem nesla nazaj in zamenjala, ker sem jo kupila 1 uro prej. Če pomislite, ti črvički v moki prav hitro nastanejo. Mi jo pač vržemo stran, ponavadi kar celo. Če pa greste kam jest, al mislite, da tako moko vržejo? Valda, da jo, v lonec!
Forum je zaprt za komentiranje.