CROSTATA – to morate poskusiti!!!
zelo dobra zadeva, me pa zanima, če je morda katera poskušala peči tudi v višjem pekaču (tistega za potico mislim)? Mislim, testo in nadev bi bilo debelejše – njamiiii.
Samo marmelade drugič ne bom redčila z deci vode, ampak samo s polovično količino. Čeprav je bila izredno trda, se mi je potem zdelo preveč pacasto. Drugače je pa izredno dobra. Mnjammmmm….
Lena,hej! Kombinacija marelice-mandeljni je imenitna.
Le za vlozeno sadje majhen nasvet.Ker je sadje bolj mokro in mehko,svetujem,da testo malo prej popeces s suhimi fizolom ali rizem(kot sem opisala pri krhkem testu zgoraj),da testo ne vpije toliko vlage.Ucinek testa je potem bolj milnat in ne krhek. Ali pa malo prej zdusis vlozeno sadje,da izpari tekocina.
Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.