Najdi forum

crocsi

Kje crocsi v Lj najceneje?

Originalni crocksi imajo povsod enako ceno. O ponaredkih se je tu že pisalo, malo pobrskaj.

Mislim da so trenutno najcenejši(ponaredki)v Leclercu okrog 4€ so in še 20 % popust v obliki bona če se ne motim.

lp Maja

Katere pa se splača kupiti? Je dejansko razlika če so orginal ali neorginal? So kaj bolj ali manj udobni?

trgovina Bai Medvode cena od 7,50 € do 8,50€

Razlika je v prvi vrsti v materialu, saj je ta ključnega pomena. Original so iz inovativnega (zaščiten patent) antibakterijskega materiala, ki se ne usmradi in se prilagaja po stopalu (zaradi toplote telesa), zato so bolj udobni in lažji od ponaredkov, ki so navadna plastika.
Nimam pa ne enih ne drugih, samo posredujem podatke, kar sem se pozanimala, ko se je moj partner zanimal za nakup. On pravi, da na nogah čuti razliko in so mu original veliko bolj udobni. Nekateri razlike tudi ne opazijo. Najbolje da sama preizkusiš.

Jaz sem kupila “crocse” od STONE firme, lahki so isto, oblika je ista, material tudi..menda… sem pa zadovoljna. Stali so 10€

Nobeni drugi crocsi niso iz enakega materiala, ker gre za zaščiten patent. Mi imamo originalei n ponaredke in je razlika občutna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close