Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Crocsi – crocband flip

Crocsi – crocband flip

Jutro, ima kdo od vas te natikače? Zanima me kakšne so številke, večje ali manjše, ker se ne morem odločit ali raje vzamem manjše ali večje. Aja, pa naročala bi prek spleta, zato jih ne morem pomeriti, ker v moji bližini jih ni.

Izgledajo pa takole

http://4.bp.blogspot.com/_Rz9KpDr4DzE/S_k1JHl8PQI/AAAAAAAABdc/u8QIxHidMpk/s1600/crocband+flip+bublegum.jpg

Na Crocs Eu pise, kaj naredit, ce nisi preprican glede stevilke. In tako pri vsakem modelu svetujejo glede izbire stevilke.

Večinoma nosim čevlje št. 39, včasih kakšen model 38. Te natikače sem vzela 38/39 in so mi ravno prav.

Pobodno jaz – s tem, da imam nogo 38, včasih kakšen model 37, vzela sem 37/38 in so mi ravno prav. Ostale krokse imam pa 38/39.

Enako je naredila kolegica, nogo ima med 39 in 40, tele japonke je kupila 38/39.

lp

Jaz jih imam. Pogosto imam težave, saj sem nekje na meji med 41, 42. Kupila sem 41 in so mi ulite. Torej vzemi številko ki jo nosiš, če si na meji pa nižjo.

Ja tudi jaz imam po porodu večino 42 št. kakšne tudi 41, ampak sem ciljala na 42/43, ker sem mislila, da so manjši modeli, potem sem pa začela šele gruntat. Torej bo verjetno 41/42 dovolj.
Hvala vam!

Drugače pa v trgovini sredi Dunaja dobiš ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close