Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Črnogorsko primorje

Črnogorsko primorje

Z mojo punco sva se pravkar vrnila iz Črne gore ( Obala ) . Če ima kdo kaj podobnega v planu lahko nekaj informacij dobi pri meni . Vsekakor pa se splača tudi pozimi tja .

Lepo pozdravljen!
Kje pa sta bila, kajti jaz hodim vsako leto na Črnogorsko obalo, vendar poleti. Ponavadi grem Budva, Rafailoviči, Bečiči. Nekaj sem premišljeval tudi o Svetem Stefanu ampak je absolutno predrago. Drugače pa planiram nekaj za letošnje poletje recimo tam enkrat avgusta, ampak ne vem še točno. No lahko mi pa iz prve roke poveš kakšne so kaj cene sedaj pozimi? Hvala in lep pozdrav!

Kot izhodiščno točko za izlete sva imela Tivat . Privat apartma pri prijateljih . Na cene nisva bila posebej pozorna , so pa po trgovinah in gostilnah podobne našim , ene malo nižje druge malo višje , torej tam tam . Bencin euro95 je po 0,9 do 0,91 . Sem pa na netu videl cene hotelov s 3*** za že od 15,5 eur nočitev , pa dalje . trajekt Kamenari Lepetane 3,5 eur v eno smer za avto , razne vstopnine ( pomorski muzej , Sveti Štefan po 3 eur oseba ) čevapčiči porcija 8 eur , mešano meso na žaru za dve osebe 12 eur , kava 0,5 eur , loza (Kruna) po 1,5in dalje . Komplet kosilo in pijača za dve osebi ( specialitete ) na Adi Bojani 23 eur .
Mejta se fajn

S punco misliva it letos v Ado bojano, pa me zanima mnenje o varnosti. Mislim na avto, govori se da se dosti krade.
So v bližini tudi kakšne restavracije? Katero priporočaš?
Prebral sem tudi, da kamp ni preveč urejen, zato razmišljam o bungalovu ali app.
Imas mogoče kaksno sliko?
Povezavo na kakšno pametno stran na internetu, kjer bi našel tudi cene

Lani sem bil s kolegom z motorjem samo do velike plaže in mi je bilo specialno.

Glede na čas ko sem bil tam se mi ni zdelo vredno , da bi šel pogledati prav v kamp . Kar pa se tiče restavracij pa sem nekaj napisal v vtise in tudi sliko sem priložil . Če mi daš svoj mail naslov ti lahko pošljem kar nekaj slik od tam okoli . Kar pa se tiče varnosti avtomobila pa le toliko : prav zaradi varnosti sva se odločila da greva s fiat punto in ne z astro karavan , mislim pa da tudi ta nebi bila interesantna za tatove . Domačini so nama rekli , da so v nevarnosti v glavnem avtomobili prve klase . Glede vlomov v avto pa mislim da je vseeno kje si , saj v slovenski jutranji kroniki poslušaš sam to koliko in kje je bil vlom v avto , tako da po moje razlike ni .
Po moji presoji , glede na teren Ade Bojane se moraš poleti najbolj bati komarjev saj je okrog in okrog samo močvirje . Druga zadeva pa so smeti ki jih vidiš okrog in če to spregledaš je kraj res čudovit .

Lahko kar na tega: tomok@travel.over.net.

Zanima me še, ce sta sla skozi predo v Kotorju, Lani poleti nisi videl 2 m pred sabo. Je se vedno isto stanje?

Sem napisal v vtise da me samo še s silo lahko skozi tisti predor pošljejo ker prostovoljno ni šans.
Za slike pa je na tem naslovu tako malo placa da bi izgubil cel dan za zmanjševanje in samo po eno lahko pošljem .

moj mail je v vasi pošti

Tomo žal mi v 10 poizkusih ni uspelo poslati ti niti ene slike . Ni mi jasno kje je napaka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close