Črnke so najboljše ženske
Daj utihni. Že cel večer popaš te ženske gor in pričakuješ, da bodo drugi skočili v luft zaradi njih. Potem pa drugim očitaš neko diktiranje. Zgleda, da nimaš tako dober okus kot si misliš. Ne niso dobre ženske. Kaj zdaj. Užaljenček mali.
[/quote]
ahahahha ti maš res probleme sam s sabo človek. To je moj prvi post na MONU danes sploh. Tebi se pa več kot očitno že meša od tega foruma. Samo odpisal sem blesavemu Mehaniku (pa verjetno tudi tebi, se skrivaš po 10 nicki) ki neve kaj govori.
Kdo je sploh rekel da so meni všeč črnke? A sem kje to napisal? Preberi še enkrat kaj sem napisal cepec.
Rad pa podžgem debato, to pa ja 😉
slovenske so povprečne nič več nič manj po domače povedano nič posebnega.
[/quote]
Ajde, mali, oladi!
Še mlek secti cedi z brade, zakaj ga maš, razen za scat, še veš ne, ti teslo!
Jutr bo pa spet cvek pri slovenščini.
Kolkrat si pa letos že zabatu, ti, teslo zarukano?
Ko ga pohaš, si res en kmet, pardon, bebec.
Umit se zgin, pa mlek in spat.
Jutr pa anatomijo učit, da ne boš zabit, kot si!
Ajde, mali, oladi!
Še mlek secti cedi z brade, zakaj ga maš, razen za scat, še veš ne, ti teslo!
Jutr bo pa spet cvek pri slovenščini.
Kolkrat si pa letos že zabatu, ti, teslo zarukano?
Ko ga pohaš, si res en kmet, pardon, bebec.
Umit se zgin, pa mlek in spat.
Jutr pa anatomijo učit, da ne boš zabit, kot si!
[/quote]
Ti pa res sovražiš črnke, kaj a si šel na lov v afriko pa ti ni dala? Že cel dan spamaš z 10 nicki kako so črnke grde.
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
Ti pa res sovražiš črnke, kaj a si šel na lov v afriko pa ti ni dala? Že cel dan spamaš z 10 nicki kako so črnke grde.
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
ČRNKE SO NAJBOLJ VROČE
[/quote]
Nič niso grde, zelo lepe so.
Samo najprej boš šolo naredu, odrasel in potem greš lahko tja kot nekdo in ne, kot bizgec.
Zdj pa spat, nobenega špricanja in pohanja več.
Pa sobo imaš za pospravit, tipi top, cunje dat prat, speglat in skopat se, smrdiš kot v greznici.
Smrdljivca nobena ne bo hotela.
Neurejenega in nesamostojnega tudi ne. Zabitega in lenega isto.
Torej imaš dela dovolj.
A ti boš meni ukazoval kdo naj bo meni všeč? Najbolj ste smešni ljudje, ki neke svoje preference diktirate drugim. Še bolj pa ste smešni tisti, ki nekaj ločujete glede na meje držav. Vsak ima svoj okus in naj izbira tisto kar njemu paše. Verjetno ženske iz dlje kot rojstne vukojebine še nisi imel, glede na to kakšne bedarije kvasiš.
[/quote]
kdo ti ukazuje poba? samo ogledalo sem ti nastavil. kar porivaj črnke v podsaharski afriki….samo potem ne bodi piz.da, ko boš kaj staknil, da boš še kako drugo belo tikal.
Osnovnošolček, zdaj pa spat. Jutri pa v knjižnico in prodi gospo knjižničarko, da ti da kakšno knjigo o človeškem telesu. Tam si pazljivo preberi, kaj je to vagina in kaj vulva. Ko boš poznal osnove, si preberi še malo o rožicah in čebelicah. Šele potem začni pisati o svojih mokrih sanjah, da ne izpadeš prevelik bedak. Pa svojo najboljšo prijateljico Desanko lepo pozdravi.
Tukaj gor morajo biti res “lepotci” da so jim vsec crnke……?
ali mulatke…
rihanna system
kaksne grdavsinje so to brez licil
bljakkk
temu se rece popolno telo
in popolna polt
rjava ja ne pa crnke
crnke bi opisala da zgledajo kot moski obleceno v zensko
ker tudi ena v obraz ne spominja na zensko
pedri ste 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.