Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Črni bratje

Črni bratje

tisti ki so na lastni koži izkusili kako jih je of izigrala
bodo že vedeli očem govorim

Ko bi samo OF izigrala bi bilo prekrasno! Kaj je danes kaj drugače???

nima veze isto je dons

aja pa pogoče ve gdo če se že kje dobi pesm od črnih bratou

motime edino to ker nekatiri slovenci ne poznajo resnice in moj nono nikoli hnodiu na druženja ki jih jme OF organizirala

citiram “sem ponosn slovenc ki se ni nikoli podrediu okupatorji služiu sem svolji domovini čeprav sem žrtvoval dušo ko sm se pridružiu komunistični vojski in znjo pomagau osvoboditi primorsko”

tako da OF je bila samo kinka za širjenje komunizma tko je blo in pika redko boš to resnico prebrau u knigi samo tisti kiso poslušali ukaze in doživelito vedo kašna je bila resnica Jst smo ponosn slovenec ki spoštuje partizane ki niso podlegli komunizmu

Radovedenež, pa povej malo kako in kje si se ti boril?! Sigurno tako, da si skakal iz jajca v jace, kar še danes počneš!!!

takrat senism žau boriu zato se pa danes borim da bi končno usi slovenci spregledali resnico

“takrat senism žau boriu zato se pa danes borim da bi končno usi slovenci spregledali resnico”

In to je???

[www.goriski-panterji.com]

mal si prečitej na tej strani mogoč ti bo kej jasno tudi zakaj France Beuk NI SMEL NA PISATI CELE RE SNICE O ČRNIH BRATIH in da JE OF POD KRINKO DOMOLJUBJA ŠIRILA KOMUNIZM+ to da se je večina sloveskih fantou PRIDRUŽILO OF DA BI OSVOBODILI PRIMORSKO

ampak ne mislm se več kregat MEN SAM ZANIMA KJE SE DOBI PESM KI JE NAZAČETKU FILMA KI JE NIKJER NENAJDEM tistemu ki ve nej prosm pove bom zelo hvaležn

“ampak ne mislm se več kregat “

To si lepo napisal in pametno. Res je, da se moraš tako za eno kot za drugo malo potruditi. Če ti vse drugi opravijo in natrosijo, to ne velja kaj veliko!!!

Sam pojem resnica je kompleksan zadeva. BEVK je napisal resnico ČRNI BRATJE!
Ko pa si posameznik vso to resnico prikroji za lastno rit, je pa to že zelo daleč od resnice!!!

Pesem sigurno bo, ti pa praviš da je ne najdeš, a ne poveš koga??? Verjetno pesem, ker od resnice si v glavnem zelo daleč!!!

LP!

napisou je resnico ja sam pa ne tudi teka kar se je dogajlo potem po vojni

Precej filma je bilo posnetega tudi v Vipavi.

mene pa zanima če se že da kje dobit pesm ki je na koncu filma

New Report

Close