črne pikice, pod pazduho
pozdravljeni!
imam problem, ki me že dolgo časa muči. v moji družini imajo skoraj vsi pod pazduho, noge, lase… trde črne dlake.
jaz si jih na nogah odstranim z voskom pod pazduho pa z britjem. pod pazduho se mi potem poznajo črne pikice od dlak, ki mi zrastejo že čez dva dni. (voskati se pod pazduho ne morem, ker me preveč boli)
kaj narediti da se te črne pikice ne bodo poznale? na televiziji in v revijah vidim, da imajo ženske tako lepo brezhibno kožo pod pazduho, samo jaz moram imeti te črne pikice.
prosim svetujte mi!
lep pozdrav!
Te črne pikice so vrhovi dlake. Ker so le te zelo temne in močne, kot praviš, se po britju hitro spet vidijo. Mislim, da se po uporabi depilacijske kreme ne vidijo tako hitro, kremo je pač treba imeti malo dlje časa gor, da se dlaka res popolnoma zmehča in jo tako lahko odsranimo čisto ob koži.
LP J
Lep pozdrav!
Prebrala sem, da ti je že ena svetovala uporabo depilacijske kreme.Sama jo uporabljam pod pazduho. In naj ti povem, da se meni tudi poznajo črne pikice kljub uporabi depilacijske kreme. Mogoče prvi dan ne ampak drugi pa ja. In osebno mislim, da se skoraj bolj splača uporabljati žiletko, ker meni dlačice pri uporabi kreme celo prej zrastejo kot pa ko uporabim žiletko.
Plavooka
Forum je zaprt za komentiranje.