Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek črne hlače in nogavice

črne hlače in nogavice

Vem, da je bom postavila eno noro vprašanje, ampak vseeno: kakšne barve nogavice nosite k črnim hlačam? črne, kožne? Meni se zdi smešno, če imam nogavice kožne barve, obute pa salonarje. Če pa je še bolj toplo, pa se mi zdi da črne nogavice tudi ne gredo zraven. Kaj predlagate?

Tudi dimno sive so ena možnost.

Dolgo sem nosila črne navadne, kožne al pa temno sive navadne najlonke. Potem sem končno odkrila praktično in elegantnost mrežastih nogavic. Odtlej nosim le še te (ali pa kakšne z vzorcem – le da niso obične), tudi kadar mam oblečene kavbojke in obute kake klasične čevlje. Super, moram reč. Koža me ne srbi kot po najlonkah, so elegantne in ne preveč vroče.

crne mrezaste nogavicke ali dokolenke..ali kaksne druge crno pisane nogavicke, kupujem jih v Fabiani trgovini, majo zelo velik izbire, vse je odvisno kaj kombiniram zgoraj, ce je zgoraj kaj enobarvnega, so ponavadi potem take enake barve tudi moje nogavicke, cevlje pa seveda crne,gledam da je vedno v stilu…najraje pa imam itak zgoraj rdeco kombinacijo, to pomeni da so take tudi nogavicke,mrezaste obozujem, nogo-glezenj nardi tak njamsi;),ali pa kaksen drugi vzorec, samo navadnih ne nosim, kle sm res mal scrklana…vcasih pa imam za spremembo pod hlacnim kostimom, tudi samostojece nogavice…

Še ena težava: pod hlače so hulahopke prevroče, pa še ne maram jih. Dokolenke pa so mi tudi bljak, čeprav mrežaste. Nogavičke pa še bolj. Eno večje zlo do drugega. kaj pa ve nosite najrajši pod hlače?

Ce oblecem jeans in športne čevlje, pol obujem temne bombažne nogavičke, lahk tut mal pisane…če obujem elegantne hlače pa ne glede na obute (tudi če je bolj športna) črne kratke nogavičke.

Prisegam na mrežaste nogavičke, lahko izpadejo elegantno, na kavbojkah športno, včasih pa tud mal drzno.
Poiskusi!

Če ti je s hlačnimi nogavicami pod hlačami prevroče, obleci samostoječe nogavice. Se dobijo vseh barv in vzorcev in lepo stojijo (ne smeš pa imeti preozkih hlač čez stegna), sicer pa mrežaste ali vzorčaste dokolenke, je čisto ok! Samo nikar kratkih nogavičk (zoknčkov!)

Načeloma nosim stalno mrežaste. Če pa sem cel dan v visokih petkah, mrežaste nogavičke odpadejo. Na črne čevlje in hlače nosim tudi kožne nogavice. 🙂

Najrajši imam vzorčaste “žabe”…. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close