Črna magija – pomoč prosim
živjo..najprej te lepo pozdravljam..jaz ti verjamem da se ti ne mesa in niti ne dozdeva…lahko ti pa pomagam. poznam osebo ki se ukvarja z belo magijo..in preklice uroke ki so nad teboj,je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zanesliva. tudi v nasi druzini se je zgodilo nekaj taksnega ampak s pomocjo te osebe-ki sem ti jo omenila…so se problemi koncali…lp
POZDRAVLJENA
IMELA SEM HUDE ISKUŠNJE GLEDE ČRNE MAGIJE. lahko vam dam informacijo glede pomoći kdo vam lahko pomaga. email. shrani.shrani@gmail.com
Ni nujno da je črna magija ,črno magijo nadzoruje hudič in ko imas v sebi črno magijo oziroma jo nadzorujes zacnes sluzit hudicu…dalje nebom govoril da vas nebom prestrasil tak da ko nadzorujes crno magijo jo nemores odgnati ce pa imas prve ucinke pa takoj mi pisi zdravnik ti nebo pomagal ker mam jaz dar bele magije
Pisi: 98beni@gmail.com
nic od teh slovenskih belih magov ne nic vam ne bo pomagalo zavedno se očistit tega…. jaz vem za eno opcijo samo je treba v bosno.. pisi na stanic.jan@gmail.com
Če kdo pozna pravega zdravilca naj mi javi na ZS, ali mail keny200@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.