Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Črna magija – pomoč prosim

Črna magija – pomoč prosim

Ne mislite me da se mi sanja, meša ali karkoli že. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem da mi nagaja nekdo, ki obvlada črno magijo. Ali je kdo od vas imel kdaj takšne probleme, kako si je pomagal??Pomoč prosim. Pa ne me kritizirat in pisati kakšne brezvezne opazke. (tako kot se to na tem forumu pogosto dogaja) Resnično mi bo kakršnakoli pomoč dobrodošla.

anja

malo razloži za kaj se sploh gre.

Oprosti, ker ti žal ne znam pomagati, me pa resno zanima, kako si prišla do zaključka, da ti nekdo nagaja na ta način in kaj ti počne oziroma, kako to ti doživiš.

Sem pa slišala, da bioenergetiki (seveda ne vsak) lahko odpravijo “uročenost”. Spet, žal, ne vem, kdo bi to bil. Če kje kaj zvem, ti povem.

Srečno!

V psihiatričnih bolnišnicah črno magijo odlično obvladajo.

He he, sem tudi jaz že včasih mislila kaj takega … Ko je šla smola na smolo, ko ni in ni steklo … Ampak potem vedno znova prišla do zaključka, da sem sama tista črna magija … 🙂

Pozdravljena anja2003

Predobro vem kako se počutiš. Jaz sem doživela še bolj grozne stvari. Ne želim, da tukaj na forum pišem. Če želiš ti lahko pomagam, da ti priporočam nekoga, ki črno magijo daja dol, ker on je tudi meni pomagal. Sedaj sem srečna.
Lahko mi pišeš na moj meil, da se kaj več pogovoriva, ali pa ti sporočim tel. št. od tiste osebe. Napiši mi malo, kaj se ti vse dogaja?

Lep pozdrav, pa brež črne magije.

P.s. To je pa grozno, grozno, če ti kdo dela črno magijo.

Dajta, obe napišita kaj več, da bomo še mi bolj razsvetljeni.

Soryyy sem pozabila ti napisati moj meil: r953@lycos.com

Enkrat sem naletela na eno knjigo, ki jo je ena ženska izdala v samozaložbi, saj nobena založba tega ni hotela objaviti. No in tam notri je opisovala, kako so nad njo izvajali črno magijo, mene je bilo potem je pol leta strah, ker pred tem nisem o tem nič slišala. Žal pa se naslova knjige ne spomnim, nanjo pa sem naletela v knjižnici, enkrat in nikoli več nisem srečala te knjige.

Po moje si lahko preprosto pomagaš tako, da sama sebi odločno rečeš, da ti z takšnimi in drugačnimi uroki ne morejo nič, če s tem, da verjameš vanje, ne sodeluješ s tistimi, ki ti hočejo slabo. Torej, od tega trenutka nihče nima več moči nam tabo, ker mu tega preprosto ne dovoliš več. O sebi odločaš le sama in nihče drug. Potegni črto in začni vzroke za svoje slabo počutje iskati drugje. Vso srečo!

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Črna magija obstaja in to ni nobem bla,bla,bla.
Tudi jaz sem prebrala eno knjigo na to temo.Nek Hrvat,ki ima več sposobnosti,je ena od njih tudi ta,da skine črno magijo.O kakšnih primerih je šlo,Boga mi,vse dlake ti lahko pokonci stojijo.
Pa bom navedla en primer.
Neko dekle je ena ta hudobna tako uničila z magijo,da so zdravniki dali od nje roke proč.Ni več hodila,ne govorila,bila abnormalna,bolna…In to samo zato,ker ji je bila nareta črna magija.
Kasneje se je spomnila,da je pred vhodom v stanovanje(blok),nekdo vrgel pred prag črno cunjo,katero je pohodila in jo odnesla v stanovanje.Na tej črni krpi je bil opravljen obred,ki ni hvale vreden.
Kasneje je prišla k sebi,ko jo je ta moški,ki je obvladal in razumel zakaj gre spravil nazaj na noge,govoriti je začela…
Ta,ki pa ji je to naredila,pa je bila ena starejša baba,ki se je znesla na nič krivo mlado in lepo sosedo.

Seveda obstaja črna magija, pa božiček tudi, pa vesoljčki, pa škratje, pa ostržek,…..

Slaba energija, ki ti jo nekdo želi obstaja, pa govorite kar hočete. Sama sem imela negativne izkušnje z nekim kao bioenergetikom, ki je ljudi dobesedno naredil odvisne od njega. Ljudje enostavno niso več vedeli, kaj naj delajo – klicali so ga, da so ga vprašali, katero perilo naj operejo na določen dan (belo ali pisano,…), po kateri cesti naj se peljejo npr. v Ljubljano…, jesti ne smejo rib, pijejo lahko samo vodo in črno kavo ter cockto, vse kuhajo na svinjski masti, uporabljajo posebno moko…, to vse zato, ker so prepričani, če ne bodo živeli tako, da se jim bo zgodilo kaj hudega. Tisti tip poudarja, da le oni živijo v skladu z naravo in da bomo drugi ljudje, ki ne živimo po njihovih načelih kmalu umrli, oni pa bodo lahko izbirali v kateri hiši bodo živeli in da na cestah ne bo nobene gužve. Še večja ironija pa je, da ti ljudje verjamejo, da se jim števci za elektriko in vodo vrtijo nazaj, pa tudi veliko manj bencina porabijo, ker se pač avto premika tudi s pomočjo velikih možganov… Je težko verjeti, ja, ampak ta tip ima na svoji strani več kot 1000 pristašev v Sloveniji.

To pa ni črna magija, temveč mi diši že po hipnozi. Ma črna magija, dajte, no. Ja, seveda obstaja negativna energija. So ljudje, ki se s tabo ujemajo in ti energijo dajejo, in tisti, ki ti energijo jemljejo. Ampak kaj zaboga ima to s črno magijo? Megica, jasno, če si že prej verjela, da črna magija obstaja, si knjigi še bolj nasedla. Sicer je niti odprla ne bi, kot je ne bi jaz, ker v to ne verjamem. Vse to je en navaden larifari za naivne in nevedne ljudi. Najprej te prepričajo, da črna magija obstaja, naslednji korak je pa, da se ponudija za rešitelja. Proti plačilu, seveda. Dajte malo pamet v roke. Jasno, če pa verjameš, da se ti dogaja nekaj hudega, se ti bo še naprej. Temu se reče pa samoizpolnitvena prerokba.

Grčija!
Ni to noben larifari!Knjiga je bila na temo pozitivnosti in o avtorju,ki je sam sebe v začetku komaj razumel zakaj gre,ker je imel toliko dobrih lastnosti vseh vrst.Bela magija,jasnovidnost,dogodki brez zmote………..in znal je pomagati tistim,ki jim nihče več ni mogel pomagati.Iz mnogih držav ljudje prihajajo do njega in on daje pomoč od sebe.
Saj večina res ne ve,kaj se je začelo z njimi dogajati in zakaj.
Ne misliti,da ljudje kar vedo za kaj gre.
Zato pa,že misel,kaj šele dejanje je dovolj,da lahko sebi ali nekomu drugemu škodimo ali ne.Vse je vv toku naše energije,ki jo dajemo in tudi sprejemamo.
Grčija larifari je za takšne kot si ti,ker nimaš negativnih izkušenj.Če bi jih imela,bi ne napisala tega kar si.Pa saj ti ne zamerim in bodi srečna,da je tako.Vsi pa nismo na istem in nikoli ne veš,kdaj se energija začne prepletati drugače,kot bi si ti želela.

Nimam slabih izkušenj? Seveda jih imam. S hudobnimi ljudmi z zelo slabo karmo. V to verjamem. A ni finta črne magije v tem, da deluje samo, če verjameš vanjo? In ja, slabe stvari se dogajajo, ampak nihče me ne bo prepričal, da zaradi črne magije. Sem prevelik realist.

megica- a dej nehi? v stanju abnormalnosti se je “SPOMNILA”, DA JE STOPILA NA ČRNO CUNJO PRED VHODOM? mater, kej ste ene brezposlene in razmišljate take neumnosti.

zakaj se ne zatečeš po “prvo pomoč” v cerkev? saj obstajao tud ekorcisti. Mater, gledam na discoveryju dokumentarno serijo “haunted” pa se skor noben od “obsedenih” ali tistih, ki jih straši, ne spomni, da bi enga farja poprosil za pomoč. Sicer pa verjamem, da če v to verjameš, se ti to dogaja, ja. Torej…če si (vsaj malo) verna, pojdi k farju.

Saj nima smisla,ker nekatere nimate pojma o pojmu!!!!!
Čao !!!!

V sloveniji je malo crne magije oz med slovenci, drugo je balkan in balkanci, tam je crna magija vedno bila in vedno bila. zacelo se je med sosedi, z zivino, zdaj pa med sorodniki, prijatelji, skratka povsod. Najhujse je iti k tistemu, ki dela in daje dol crno magijo npr hodza. Treba poiskati nekoga, ki to samo dol daje. Aja pa se neki, nekdo ki ti bo postavil ceno za to, da ti pomaga, ti ne bo nic dobrega naredil, ce ti bo pa rekel, da ce zelis lahko nekaj pustis (ali kaksen jurja ali pa kilo kave) ti pa resnicno pomaga.

V bistvu bi bilo zanimivo naredit eno raziskavo, koliko tistih, ki verjame v črno magijo, je po poreklu iz Balkana in koliko Slovencev.

V samostanu v Križu pri Ajdovščini živi eksorcist, ki se ukvarja z odpravljanjem črne magije.

Haha, Janis, točno to sem premišljevala jaz. Pa kakšen podatek o izobrazbi tudi ne bi škodil.

a ni to samo slaba karma

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close