Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Črna gora da ali ne

Črna gora da ali ne

Mene pa zanima, če je že kdo bil v Budvi slovenska plaža, in sicer v hotelu Aleksander. Zanima me vaše mnenje kako se vam tam zdi.

Jaz sem bila lani v Budvi in sicer na novo letni čas.. Zelo lepa… Imaš predstavo kakšen je Piran. no to je Piran v miniaturi, toda le da je Budva bolj urejena in čista. Ozke uliice, polne trgovin.. Plaž pa mislim, da se ne manjka, ne vem pa katera je slovenska ni katero je hotel Aleksader.. Kdaj pa imaš namen it dol? Žal kopala se nisem.

lp

Živjo

Jaz sem bila v Črni gori poleti leta 2004. Budva ni nič posebnega, presenečena nad svinjarijo in smetmi, ki leživjo povsod, kanalizacija od hotelov se izliva preko plaže v morje….ljudi pa toliko na plaži, da nimaš kam položit brisače. Toliko iz moje strani.

Lp Miša

V črni gori sem bl lani 2 x . In sicer Februarja in Septembra. Vedno pa tako , da sva z mojo madam spala privat v Tivatu in vsak dan hodila na izlete. v Februarju sva obdelala kompletno obalo. Ker nisva šla gledat smeti se nama je zdelo vredno ogleda in sva se zato vrnila še v Septembru .
Februarski izlet si lahko ogledaš na: http://travel.over.net/svet/galerije2/Na-%E8rnogorsko-obalo

Najlepša hvala za odgovore, bom naprej posredovala staršem.

Lep pozdrav,
Tjaša

Mi smo bili poleti v tem hotelu. Je na slovenski plaži, precej glasno je predvsem zvečer do polnoči. Plaža je polna, mi smo se raje vozili 10km v smeri sv. Štefana na eno malo plažo, kjer ni bilo gneče.
Hrana v hotelu je povprečna, hotel ima tudi majhen bazen.

Mogoče se splača na agenciji zaprosti za sobo v kakšnem mirnem delu hotela, če te moti glasna muzika.

Ravno to sem hotel reči, sama svinarija v centru starega dela budve ,samo skloniš se čez zid nasproti tamkajšnje cerkvice in ti je vse jasno, svinarija da ji ni para, Res pa je da smo bili konec maja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close