Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice črna gora – bečiči

črna gora – bečiči

Z družino se odpravljamo na 14 dnevni dopust v Crno Goro – Bečiči, blizu Budve, ker gremo tja prvič, nas zanima kaksne so tam plaže, zabava, šport, cene…. Vsake informacije bi bila zelo vesela.
Lepe pozdrave
Claudia

plaze so odlicne,zabave dovolj….za cene pa ,na zalost ne vem! lp p

lp

v nedeljo sem prisel iz sutomora v cg.naj ti povem da je tako prekleto dalec da grem drugic raje z avionom.drugace pa je vse ok.cene so kot pri nas z izjemo pleskavic ki so po 1,5 evra.plaze so tako polne da ne morews verjeti.to ti govorim za sutomore ki je 20 km za budvo, lahko pa ti povem da je v budvi vse 30 odstotkov drazje.ce grete z avtom se peljite cez boko kotorsko-se splaca ker je zelo lepa-lepo sem imejte

V Bečičih sem bila lani julija v hotelu preko agencije Globtur. Sicer zelo poceni, vendar je bil hotel bolj tako-tako. Imela sem občutek,da sem v kakšnem starem mladinskem domu. Vročina je bila neznosna, kakšnih teminh zaves ni bilo (klime itak ni), zelo je problem z vodo za umivanje. Je večine dneva ni (topla je itak razkoš), se mi je pa tudi zgodilo, da jo je zmanjkalo sredi umivanja. Problem smo rešili tako, da smo na okna dali deke, vodo pa smo natočili v plastenke in jih dali na sonce.
Voda in plaže so res lepe. Imaš mivko, če želiš te s čolnom peljejo na krasno kamnito plažo – res lepo. Na plaži pa pač plačaš ležalnik in senčnik ( 1-2 EUR na komad – kar nanese)
Cene so bile že lani kar visoke, ker so marke pretvorili v evre po 1:1, se pravi, da se je vse podražilo kar za 100%.
Iz Bečičev je krasna sprehajalna pot do Budve – tam pa zabave kolikor je hočeš, veliko lokalov…
Tako v splošnem v redu, takoj se moraš skulirati ko prideš, če kaj ni v redu, ker sicer nimaš nič od dopusta. V bodoče bi si izbrala malo boljši hotel s klimo (vode pa ti tudi ti ne morejo zagotoviti).
V glavnem uživajte, sigurno se boste imeli fino
Jana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close