Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice črna gora-APARTMAJI JOVANOVIC

črna gora-APARTMAJI JOVANOVIC

ODAJA APARTMAJEV ZELO UGODNO več na http://web.mail386.com/util/go.php?url=http%3A%2F%2Fwww.jovanovic.cjb.net&Horde=524aaf3c4ec2219b74344fee43dfa0c4

Nič ne odpre…… :-((

se opravičujem,poskusimo še enkrathttp://www.jovanovic.cjb.net/,mislim da bi sedaj moralo prijeti!

hmm…..

apartmani se oddajajo za 30 eurov dnevno za apartma z 4-osebami,opremljeni pa so zelo lepo,tudi klimatizirani,mislim da je ta cena zelo ugodna ednio kar je malo moteče je da je malo več vožnje,kar pa tudi ni tako moteče,zato pa vam priporočam prav njih,ne bo vam žal verjemite!oglejte si njihovo spletno stran in prepričali vas bodo!pa še nekaj-kar se tiče nočnega življenja pa vam povem samo to-pojdite in se prepričajte sami!!!!!

Hej perovič, kaj se ti ne zdi da si ravno ti tisti ki je moteče pa mogoče malo i nisi moteče?

Daj nehaj težit tu gor s tvojimi apartmaji, prosim!

Na jadranu je preko 30.000 apartmajev, pa ne vem, zakaj bi se morali pogovarjati tu gor ravno o apartmajih gospodina Jovanoviča

Če ni sposoben oddati svojih odličnih apartmajev po ugodnih cenah po normalnih poteh, mora biti pa res nekaj narobe ali z apartmaji ali z lastnikom…

lp

bv

Zadnja sprememba (04-06-05 20:39)

gospod-bojanv!
oprostite vas ne razumem kaj bi radi povedali?jaz bi samo rad pomagal prijatelju iz črne gore prezentirati na najbolj enostaven način na katerega lahko- apartmane ki jih on ponuja gostom!
jaz svojih apartmanov nimam če pa bi jih imel se ne bi imenovali jovanović ampak perović! aje z vami vse v redu?mi ne delujete tako!kaj vas pravzaprav moti?za človeka vaših let si ne bi dejal da ste toliko zadrti,vem da obstaja veliko apartmajev ki so v ponudbi,ljudje pa bodo izbrali kam bodo odšli na počitnice in to verjetno brez vaše pomoči!tukaj se lahko pogovarjamo o vsem kar je povezano z počitnicami,potovanjih,……kot je meni znano!o kakovosti njegovih apartmanov sploh ne bi komentiral,saj si njegovo prezentacijo lahko ogledate na njegovi spletni strani,tako da ni potrebno zgubljati časa o tem,še enkrat ponavljam prijatelju samo pomagam predstaviti njegovo ponudbo pri nas in nič več,a je tukaj kaj narobe?v zvezi teženja pa ne vem kdo tukaj teži,jaz ali vi?
g.bojanv-v življenju je toliko lepih stvari,ki jih je škoda zamuditi,zato jih iskoristite tudi vi dokler lahko saj življenje je prekratko in ni potrebno biti tak…………………
lep pozdrav-pa lep preostanek dneva vam želim

Poslala sem vam mail na vaš elektronski naslov.

Lep pozdrtav.BEJBA

Popolnoma se strinjam z bojanv. Na tem forumu take trapaste ponudbe nimajo kaj iskati. Administrator pa nič, to je navadno podcenjevanje forumašev, kot da ne bi znali poiskati na tisoč in eni spletni strani tovrstnih sporočil.
Sicer pa, kot sem že ugotovil, morda je tako tudi bolje, ta forum teče kar sam od sebe, saj se administrator ne potrudi pojasniti ali odgovoriti ničesar.
Lp

sedaj mi pa res ni nič več jasno,kaj je narobe s tem če nekomu pomagaš(zgleda je to za vas španska vas),prilepil sem link(in še to z pomočjo forumašov-hvala)napisal par besed in to je to-koga to moti in zakaj?to je forum ki se ukvarja z vsem kar je v zvezi z turizmom,kamor pa tudi to spada-saj jaz tako mislim,link sem pa prilepil prav zato da forumaši ne bi ISKALI PO TISOČ IN ENI SPLETNI STRANI in to ni nobeno podcenjevanje(če razumete kaj pomeni podcenjevanje g. vojc),kar se pa administratorja tiče pa imate prav ,saj vaš komentar sploh ne sodi sem in bi bilo v redu če bi reagiral na taka bedasta komentarja ki nimajo nobene zveze z tem forumom(če bi se rada z nekom……..zamenjajta forum!) pa lep dan še naprej želim

Saj ni res, pa je.

Tale Perovič je pa res z lune padu. Neb reku če bi imel kakšno posebno ponudbo, recimo opazovanje zvezd ali 30 km peš pot po črnogorskih hribih……….

Ma, pustite zadevo, predlagam. Tip pač ni opazil, da je falil in da ni v Salomonovem oglasniku, ampak na amaterskem netu.

Bo odrasel in pač malo kasneje opazil, kaj je prav in kaj ni…

lp

bv

g.lovrenc-če vas zanima to:30km peš pot po črnogorskih hribih ali opazovanje zvezd se da tudi to zmeniti,mislim da vam bo g.jovanovic rade volje priskrbel vse potrebno kar bi potrebovali!
ja potrebe gostov danes so zelo različne včasihČUDNE ampak kaj zato ljudje imamo danes čudne zahteve zato mislim da se bodo tisti ki ponujajo angažmane take ali drugačne potrudili da bodo gostje zadovoljni!
kar se pa tiče ali sem padel z lune:ali sem vas jaz z čim užalil g. lovrenc?mislim da ne,zakaj potem vse to?
lep dan še naprej vam želim

Mene ni nihče užalil in tudi jaz nism nikogar. Ker bi naj bil to svetovalni forum in ne marketinški sem reku da bi blo sprejemljivo le če bi bila kakšna posebna ponudba in seveda da bi gospod Jovanovič organiziral pešpot da bi šel zraven in seveda ta pot bi morala biti zanimiva zaradi česar koli že.(recimo kje so se streljali s Turki) Sicer ste pa vi dosegli svoj namen zanima me kaj bodo povedali gosjtje ko se vrnejo.

se kar strinjam z bojanv-jem.

oglasevanju je namenjen salamonc!
lahko pa napises svoje mnenje – saj folk sprasuje kako pa kam v crno goro.

Praviloma se sicer nerad mešam v tako brezvezne spore, tokrat pa se moram vendarle oglasiti. Res ne vem, zakaj vas je ta ponudba apartmajev tako razburila… Navsezadnje je tema tega subforuma “Kam in kako na počitnice” (in predstavljam si, da nekateri razmišljajo tudi o črnogorski obali kot počitniški destinaciji – jaz ne, da ne bo pomote 😉

Po drugi strani pa nikogar ne moti (če smo že pri komercialnih oglasih in Salomonovem oglasniku), da je na tem forumu na kupe ponudb za prodajo “romanov”, “humoresk” in “umetniških” fotografij nadebudnih piscev in fotografov, “podarjanja” (seveda za protiuslugo) printerjev, CF kartic in ostalih kosovnih odpadkov (naj me kdo razsvetli – kaj že imajo te zadeve sploh s popotništvom?) ter bombandiranja s propagando za določene toplice…

Sicer pa mislim, da ta forum nujno potrebuje administratorja.

se popolnoma strinjam z comicsfanom-se vam zahvaljujem za vaš komentar(poanta tega foruma je KAM IN KAKO NA POČITNICE neglede kaj,kako,zakaj,……)

Ja, nočno življenje…..
Nabijanje muzke do 3-4 zjutraj. Takega hrupa kot v sutomoru v turističnem naselju v svojem ne prav kratkem življenju še nisem slišal.
Dejansko ga pa proizvajajo obpromenadni kafiči in en diskač. Tolko o nočnem življenju…..

dej franci ne ser z takimi,če ti kaj ni všeč se ne oglašaj z tako neumnimi pripombami-vsak ima svoj okus!zate je mogoče kakšen dom za ostarele-bom pogledal malo na internetu pa ti javim,prav!tam sigurno ne bo nabijanja muzike do 3-4!
VSAK PA BO ŠEL NA POČITNICE TAM KJER BO ON HOTEL IN NE BO POSLUŠAL NEUMNIH KOMENTARJEV PAR LJUDI-FORUMOVCEV KI NE ZNAJO NIČ DRUGEGA KOT PLJUVATI DRUG PO DRUGEM AMPAK TO JE ZGLEDA TUKAJ ČISTO NORMALNO,ČE NE NA TEJ TEMI,PA NA TEMI-ZAKAJ NA HRVAŠKO,…………
POČASI SE TA FORUM SPREMINJA Z TEME KAM NA POČITNICE V NEKAKŠNE NACI……
JA TKO PAČ JE!
SRAMOTA S ČEM SE NEKATERI UKVARJAJO MED PROSTIM ČASOM,A NI PAMETNEJŠIH TEM?

Ja Perovič ne smeš bit tolk užaljen kot da ti kdo od ust jemlje. Saj kot gledam te Franci ni nikdar prej užalil in tut zdej je vse v redu povedol ker je bil pač tam. Saj enim je pa to všeč. Naj si ogledajo čim več je pa v redu da zvejo različna mnenja ti si svoje že povedal, pritožuj pa se le če te bo kdo užalil. Drugač pa še kaj povej o počitnicah v Črni gori o apartmajih pa le če bo kdo spraševal. Sicer pa vsi ponudniki se naj vsaj prijavijo pod različnimi gesli da bo forum vsaj zgledal za kar je namenjen ko kdo ponuja apartmaje(en vzdevek naj napiše poizvedbo potem pa naj brž naslednji odgovori………..sicer pa mene tut zanima Črna gora sam jo bom moral predhodno raziskat ne bom šel samo poležavat
pa vsem mirne živce v tej vročini

ja LOVRENC če ti tko pravš,pa naj bo!pa da bo mir v hiši!

Pa ti nisi normaln, res no….

A TI TO MEN france?
daj malo se zamisli!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close