Crknu disk
Tako sem jezna, da bi najraje popizd….
Imam računalnik, z dvema diskoma. Ta stari je full poln, pa zmogljivost slaba, itd. In sem dala nadgradnjo, v decembru, čist nov disk, full zmogljivosti, programov vsega. Jebemtiš. Pa mi je crknu. Ne dela. Računalnik ga sploh ne najde. Kaj pa sedaj?
Vem, da moram mašinico peljat k enemu rač. zdravniku. Pa nimam denarja za nov disk. Kolk recimo me bo vse skupaj stalo? Mi ve kdo povedat? In kako je možno, da kar crkne? Čist nov disk? Mah………pa te mašine. Da ne govorim, kolk škode se je naredilo, k sem vse faile izgubila. Ah ja.
V glavnem, kolk me bo vse skupaj stalo? A je kle gor kdo, k bi mi tko na lepe oke mal pogledal mašinco,……….vprašam iz obupa?
Gerdes
Sem z okolice Šk.Loke.
Včeraj je bil en računalničar pr meni. Pa je mal gledal, in rekel, da računalnik sploh ne prepozna tega ta novega diska. Potem mi je pa samo rekel, da bi blo fajn, če bi ga nesla v eno firmo ( kjer sem kupla računalnik, ki ni več v garanciji, je star 4 leta ). Jaz pa bi rada, da bi res prišel en pogledat, k se spozna na te zadeve, in bi se potem naprej odločala, kako in kaj.
Forum je zaprt za komentiranje.