Najdi forum

CRIKVENICA

ojla!

mene pa zanima, koliko km je do crikvenice (iz ljubljane).

hvala

iz ljubljane do kocevja okoli 60 km,potem do broa na kolpi kakih 30,od tam pa se kaksnih 50 km do crikvenice.

iz Ljubljane do Crikvenice je 150km, vseeno ali greš na Kočevje ali pa na Postojno.
Drugače pa vse podatke in razdalje v KM najdeš na spletu ali pa v vsaki karti……
srečno!

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/ItiWGPerformPage?ie=utf-8&reinit=1&strStartCityCountry=1746&strStartAddress=&strStartMerged=ljubljana&strDestCityCountry=1752&strDestAddress=&strDestMerged=crikvenica&image2.x=0&image2.y=0#

Pri Michelinu pravijo, da 154km. Verjetno je preko Postojne hitreje predvsem, kadar ni gneče na cestah.

hitreje prides cez kocevje.cez postojno je tako kakor okoli riti v zep.moji znanci so sli cez postojno,mi pa cez kocevje in smo bili tam eno uro pred njimi.

Mates, ste vi torej prišli v dobri uri?
Preko Postojne je 2 km dlje, kot preko Kočevja in kar 60km več avtoceste kar tista dva km nekajkrat odtehta. Ko ni gužve si v Crikvenici v dveh urah, morda kako minuto več… Drugo pa je v polni sezoni med vikendi.

mislil sem v sezoni.vem pa ,ko smo vcasih sli na morje za 1.maj,smo enako hitro bili tam.ta cesta je precej manj obremenjena kot ta cez postojno.

hvala vsem!

in želim vam lepe prvomajske počitnice!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close