Najdi forum

Crikvenica

Zanima me, če je kdo letos dopustoval v bungalovih Kačjak pri Crikvenici. Kakšna je kaj aokolica, kako je s hrano, kakšno je morje.
Letos, če nimaš nič rezervacije od pre, je težko dobiti kakšno prosto destinacijo v avgustu.
ker mi ponujajo to na agenciji, bi prosila, če mi kdo napiše kako je kaj tam.
Saj na internetu ne izgleda slabo, vendar vsako mnenje koristnika te ponudbe, velja več kot vse slike.
Hvala, če bo kdo kaj sporočil.

Smo bili v Crikvenici, pa v Novem Vinodolskem, ampak se ne bomo več vrnili tja, ker je njihovo morje mrzlo kot hudič. Baje neka voda spodaj teče oz. reka izpod Velebita ali kaj, nekako tako so nam razložili… mrzlo kot v Bohinjskem jezeru!!! Rada imam toplejše morje.

Tako mnenje pa nekaj velja. Vendar mislim, da sedaj v tem času, morje ne bi smelo biti mrzlo, saj so temperature zraka kar čez 35 stopinj celzija.
Tako, da, če je morje mrzlo, ni dobro hoditi tja.
Okolica pa je menda lepa, čista, hrana dobra, ambulanta za morebitne potrebe, na dosegu.

tudi mi smo bili tam sredi največje sezone, od 25.7. dalje, voda je mrzla, da ni nobenega užitka iti noter. premrzla.

tudi mi smo bili tam sredi največje sezone, od 25.7. dalje, voda je mrzla, da ni nobenega užitka iti noter. premrzla.[/quote]

In sama destinacija, kako je urejena. Predvsem me zanima , če je možno hoditi ob morju daleč naokrog.

Zakaj moderatorji tega foruma premikajo to temo na forum Kam in kako na počitnice, če pa jaz pričakujem odgovor od bralcev tukaj na SČ.

.. saj si na čveku in kdor na čveku vidi vprašanje, ti poda odgovor …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close