Cres Martinščica
Je že kdo dopustoval v Martinščici na otoku Cresu???
Prosim za kakršnekoli informacije predvsem o plažah tam in v bližini: je možno najt kakšno naravno senco? Je kakšna plaža primerna za majhne otroke? Kakšna zanimiva sprehajalna pot primerna za malčke z vozički,….?
Dobrodošle vsakršne informacije, ki bi utegnile koristiti družini z majhnim otrokom (2 leti).
Hvala.
Mi smo bili pravkar v Zaglavu, ki je blizu. Delim sveže informacije :-))
Takole je – v sami Martinščici je lepa sprehajalna pot ob morju, ki pa je namenjena tudi avtomobilom in ostalim smrdečim zadevam. Če ne bi bilo njih, bi bilo kul.
Dalje, ob tej sprehajalni poti so skozi plaže, v glavnem take s kamenčki in postopnim prehodom v globjo vodo – primerno za otroke.
Dalje, senco si moraš pa v glavnem kar sam narisati.
mi imamo prikolico v kampu Slatina pri Martinščici.Od tam pelje ob morju luštna sprehajalna pot-najde se tudi kakšno kolo, do Martinščice.Tam kaj dosti plaže ni-so kamenčki,ampak se mi nikoli ni v sami Martinščici zdelo primerno za kopanje.Ne vem točno zakaj ne,ampak so parkirani čolni in jadrnice in mi nekako ne potegne.Imaš pa eno trgovinco,bife,gostilno in slaščičarno.
…da dokončam, mi smo se kopali kar v Miholaščici, ki je v bližini, tam pa je čist kul plaža in ni parkiranih čolnov ne jadrnic. Senco si moraš pa še vseeno narisati.
dejstvo je, da je v tem času zelo veliko valovalo in pihalo – no nas ni motilo, pa pravijo, da to ni vedno v navadi. Pa primerneje se nam zdi za družine, ki ne potrebujejo nobenih žurk ne kaega starega mesta za sprehajati, ker tega pa tam ni.
Nam je bilo kar všeč.
Minnie, hvala za tvoje informacije.
Tudi mi gremo v Zaglav.
Mi lahko prosim poveš še koliko hoje je do te plaže v Miholaščici? In kakšno je to naselje Zaglav, a je kakšna zelenica (no zdaj posušena) za otroke ali kakšno igrišče (tobogan, gugalnica)? Mi gremo v en zelo mali vikend in me je malo strah, ker je naš fantek zelo zelo živahen. Zabave definitivno ne iščemo, sprehode po mestih pa imamo zvečer sicer radi, ampak se bomo tudi brez tega imeli lepo.
Pa če je še kakšna informacija, ki se ti zdi, da bi nam lahko prav prišla, nam jo prosim tudi zaupaj. Havala!
Če pa imaš kakšno fotkico, mi jo pa prosim na zasebna sporočila pošlji, če je možno.
Lep pozdrav in lep dan ti želim!
hm mi hodimo kampirat v slatino in nam je zelo všeč. lepa plaža je v slatini(mogoče pet minut hoje od slatine) kjer je tudi igrišče, igrišče za odbojko, neka hiška za masažo potem pa še šotor kjer poteka animacija(za otroke je kar lušno) imaš v slatini drugače tudi vodno aerobiko… mi smo se zaljubili v ta kraj…
Forum je zaprt za komentiranje.