Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cres Martinščica

Cres Martinščica

Slišala sem, da je Martinščica na otoku Cresu prijeten kraj, kjer se naužiješ miru in čistega morja. Rada bi vedela, ali je tam tudi kak kamp ali če kdo pozna tam dober apartma.

Pravi, prijeten kraj za…upokojence

V Martinščici se resda ne dogaja prav dosti, je pa zato čudovit Cres s te strani. Če nisi obsojen na kopanje na enem in istem mestu (beri: če imaš avto ali čolniček) je čudovito…

Tam je kamp Slatina, kako je v njem pa ne vem. Je pa mirno in ni zabave, komur je to všeč je na pravem kraju. LP

pa tudi nobene sence ni, meni ni všeč, pozdrav

Pa pazi, da ne stopiš na kak človeški iztrebek, ko greš na plažo!

Ne vem kdo ti je rekel, da je kraj lep

meni pa se ne zdi, da ni lepo …na cresu.
slatina je ful urejen kamp, (sm bla lani 4dni) ma ful čiste sanitarije .. je ogromno sence, ker je polno borovcev, plaža je skalnata s čistim morjem.res da se ne ful dogaja, a če si v dvoje ali pa si žeeliš mira, je luksuz! vsaj meni je bilo lani super.

Sem bil pred dvemi ali tremi leti v tem kampu (Slatina).

Mi je kar všeč (urejenost), motilo me je pa to, da je bil zelo zaseden in nismo dobili prostora v senci. Pravzaprav je bilo veliko sence samo v spodnjem delu (blizu obale), kjer je po moje itak vse vnaprej rezervirano.

Je pa res (kot je že nekdo omenil), bolj kamp za penzioniste, saj se skoraj nič ne dogaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close