Cres, Lošinj
Lošinj bolj kot Cres. Na Lošinju najdeš tudi kake take bolj same plažice, Cres je pa visok otok in se lahko kopaš v bistvu le na organiziranih plažah. Če imate pa čoln potem je pa tudi Cres vredu. Ti pa svetujem če imaš male otroke otok Rab. Je ceneje kot na Lošinju in Cresu in je raj za otročke. Sploh San Marino.Mivka, voda nizka tako da si brez skrbi, otroci ful uživajo (no starši malo manj).
Jaz sem kot otrok s starši 12 let hodila na morje na Lošinj in je bilo super. Mi smo bili v campu v Nerezinah. Je pa camp Čikat tudi super in imaš senco čisto do vode. Plaže so primerne za otroke (droben pesek). Tudi mi bomo letos s takrat 1,5 letnikoma šli na Lošinj. Predvsem zaradi klime. Jaz sem kot otrok imela začetek kroničnega bronhitisa in smo zato hodili na Lošinj. Stanje se je tako popravilo, da nisem vedela niti kaj je to prehlad.
lp Vesna
ZDRAVO
JAZ SEM KOT OTROK 15 LET ZAPOREDOMA PO MESEC DNI PREŽIVELA SVOJE POČITNICE NA LOŠINJU BOLJ NATANČNO V NEREZINAH.-BUČANJE
TUKAJ JE NASELJE S HIŠKAMI KATERE IMAJO DVE VELIKI SOBI KUHINJO,DNEVNI PROSTOR IN KOPALNICO.MENI JE BILO TAM ZELO LEPO ZATO SVA Z MOŽEM SPET ZAČELA TAM HODITI.IN MISLIM DA JE TUDI ZA OTROKE SUPER.LETOS KO IMAMO DOJENČKA SMO SI ŽE RAZERVIRALI.KOMAJ ČAKAM.TA KAMP JE OD POČITNIŠKE SKUPNOSTI KRŠKO IMENUJE SE BUČANJE.V NASELJU KI JE KAR VELIKO JE TRGOVINA,PLESIŠČE,GLASBA JE DO 11 ZVEČER ,BIFE,IN KIJOSK,TENIS IGRIŠČE,KOŠARKAŠKO,GUGALNICE,NAMIZNI TENIS,MINI GOLF.ZELO LEP SPREHOD JE DO NEREZIN.ZELO VELIKO MLADIH DRUŽINIC SEM TAM VIDEVALA.VELIKO JE SENCE PLAŽO SI LAHKO SAMA IZBEREŠ KAKŠNA TI JE VŠEČ.
MISLIM ,DA VAM NE BO ŽAL
NINA
Draga ZT!
Tudi mi smo s sinkom hodili na Losinj ze od samega zacetka, ko je imel le dva meseca, sama pa sva hodila tja ze leta prej. Za otroke in za dinamicen dopust ni boljsega. Najpomembnejse pa je verjetno to, da je to naravno zdravilišče (najbolj izrazita cona je v Velem Losinju). Za senco ni problema, imas zalivcke z mivko, s kamencki, lahko greste na nudo plazo, na osamljene predele, kar boste zeleli, tudi igral za otroke ne manjka, imas veliko tenis igrisc, mini golf, pinkponk … Ce je vreme slabo imas 30 km poti (tlakovane) cisto ob vodi, kjer se lahko sprehodite, nakolesarite (kolo si lahko sposodis tam) lahko se greste potapljat in se in se. na tej potki ni niti na oceh noben avto, kaj sele, da bi te ogrozal. Skratka, v vsakem vremenu imas kaj pocet, lahko pa gres tudi v notranji slan bazen v Hotel Bellvi. Sprehodi po Velem in Malem Losinju so pa sploh romanticni z veliko dobrih restavracij in slascicarn, lahko gledas ladijce in barke v pristanišču, skratka krasno. Je pa nekaj, kar je pa na zalost znacilnost Hrvatov, da se ravno pretegnili ne bodo pri tem, kako je infrastruktura urejena (npr. na otroskih igralih se da odlicno zabavat, ce pa bi jih kdaj prebarvali ali namazali, da ne bi cvilili, bi bilo pa se bolje). Ce boste nastanjeni v Cikatu ali njegovem autocempu, vam ne bo treba za vsako rec v avto. Marsikaj lahko dobis tudi na internetnih straneh.
Ker sami veliko hodimo po svetu in ce bi rada se kaksno dodatno informacijo o tem, kam se splaca iti na dopust z majnimi otroki, pa sporoci.
Forum je zaprt za komentiranje.