Najdi forum

Cres, Lošinj

Če ste že obiskali otok Cres ali Lošinj bi prosila za vaše mnenje. Ali je primerno za majhne otroke ( 2 leti ). Se da skriti kam v senco.
Kako izgledajo mesta, ali je zvečer preveč bučno.

Hvala.

Otok Cres je bolj gol, Lošinj pa zelo poraščen. Senca je. V glavni sezoni je v Malem Lošinju in okolici (kamp Čikat in okoliški hoteli) zelo veliko ljudi, gneča je na plaži, v trgovinah, na tržnici, zvečer v mestu…. skratka preveč turistov. V pred ali posezoni pa se mi zdi, da mora biti zelo v redu.

Mi smo bili z 3 letno hčerko na Cresu – hotel Kimen – kopat smo se hodili na plažo POD ORLECOM, to je plaža, do katere se pride strmo po hribu navzdol – peš. Na Malem lošinju pa smo se kopali na plaži pod hotelom VESPERA (lahko si jo ogledaš na naslovu http://www.jadranka.hr) in nam je bilo tako všeč, da se vračamo… če se le da. Smo pa družina, ki ne mara mivke….ker je potem povsod…

Mi smo bili lani z enoletnim sinkom v Nerezinah na Lošinju, ki so sicer luštno mestece za ogledat, vam pa ne pripporočam , da greste tja na dopust, ker kar naprej piha. Tako, da smo si šli že lani ogledat Cres oziroma Martinščico, kamor gremo letos.

Lahko poveste, kako je v Martinšćici – plaža, apartmaji…?

Dvakrat sem bila na Cresu, mestece Beli, noro lepo vendar mislim, da ni preveč primerno za majhne otroke,
lp

Mali lošinj je idealen za male otroke. V zalivu Čikat je peščena, betonska,skalnata plaža in veliko sence ob morju na plaži.Čez cel zaliv je sprehajalna steza, kjer je zelo mirno, dokaj blizu pa je tudi mesto, kjer se veliko dogaja.Ima zelo dobro klimo za zdravljenje respiratornih bolezni.Stabilno vreme , čisto morje.Lp, Suzana

zanima me katera Suzana je odgovarjala na vprašanje 25.2.03 na vprašanje CRES LOŠINJ?

zanima me če kdo ve kako je v sv. filipu i jakovu v bližini biograda.

Meni osebno je na Cresu super!Letos bom šel s punco že petič u isti kamp, ker je božansko!Kamp je čisto na koncu Cresa , pet minut peš iz Osorja!Kamp BIJAR!
V kampu nobene vročine, mir……!Jst tam najbolj uživam!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close