Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cres-Kovačine-apartma

Cres-Kovačine-apartma

Iščem po netu, pa mi ven vrže samo kamp. če je že kdo dopustoval tam, mi lahko mogoče poveste, ali so tudi kakšni apartmaji tam?
hvala

v Kovačinah ni zidanih apartmajev ampak so tisti kontejnerji, ki pa so zelo dobro opremljeni. Zraven kampa je še hotel.

zraven kovačinov je stara gavza, tam so zidane hiške, primerne za družine. včasih so bile last večinoma slo podjetij, zdaj bolj ali manj zasebne

---------- le vent nous portera...

v AC Kovačine imaš bivalne hišice, povprašaj na recepciji kampa. Aparmaji so tudi v mestu Cres, drugače je pa nekaj apartmajev tudi v Marini.

v stari gavzi so še last slo podjetji Primorje in Fructal definitivno in baje so še druga podjetja, še zmeraj

Če je kaka hiška podjetij slučajno prosta, se tudi oddaja ostalim turistom. Vsaj za hišice Primorja to sigurno velja.

Tudi FRuctal oddaja zunanjim če je fraj

camp ima avto-hiše, zelo lepe, čudovito opremljene vendar v naprej skoraj vse zasedeno, privat apartmajev je ogromno v mestu Cres, tako da je najbolje poklicati informacije v pisarno v campu ali turistično agencijo.
želim vam čudoviti dopust na Cresu 🙂

Zanima me ali Fructal oz. Primoje oddajajo še apartmaje v Stari Gavzi za zunanje.

A ve še kdo če katera druga firma tam oddaja hiške.

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close