cres in otoki
Hojla!
No po dolgem casu sm pa le dobu nekoga. Ja se vedno nameravam it na Cres s kolesom in to 10.7 lahko dan ali dva kasneje. Malce sem spremenil svojo pot, namrec nameraval sm it kar od doma s kolesom, pa sem se zaradi casovne stiske odlocu, da grem z vlakom do Reke. Potlej pa Cres in Losinj pa mogoce se en otok pol pa nazaj do Reke na vlak pa dam. Nekak mam namen kolesart ene 10 dni. V glavnem mislem kampirat ali v kempu ali pa kje tko na crno. Kar se pa tice hrane, mal si bom kuhou mal pa tud mrzle hrane.
Ce ti to ustreza mi prosim kmalu to sporoc. Lahk me pa tud poklices na 031718086
Matej K.
Ja datum bi mi ustrezal, saj imam 10.7 se zagovor izpita pol pa nucam se neki cajta za pripravo kolesa in stvari. Sel bi pa med tednom, da nebi bilo take guzve prot Cresu. Mal sm se pozanimu glede avtobusa in vlaka. Vlak ne pride v postev, ker z vlakom bi najzgodnejs bla u Reki sele neki cez 20h. To je pa mal pozn ce racunas, da morva se na Cres prit pa pol se sotor postavt. Avtobusi pa zdj ko je sezona fura vsak dan tud med vikendi ob 1530 iz Lj in pride v Reko ob 1810. Karta stane 3500 + dodatek za kolo.
A ti sotor mas? Ker jst mam sotor za 2 osebi in mislm, da bi blo brez potrebe tovort 2, k bova ze itak mela tok druge robe.
Sej nisi kaka huda kolesarka, a ne? K jst sm tko neki srednga. Nism lih prou dobr lih cist zacetnik pa spet ne. Tko da jst dost na kamot vzamem stvar in ne hitim rad.
No drgac pa drzi enkat okol 14.7. Za bl tocn datum ti se sporocim.
Ok se slisva, LP
P.S: a te smem prasat iz kod si pa kolk si stara? Jst sm 20 in sm iz Skofje Loke.
Matej K.
Forum je zaprt za komentiranje.