Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cres ali Lošinj

Cres ali Lošinj

Smo družinica z majhnim otrokom in bomo letos kar šotoristi. Kamp Kovačine ali kamp Čikat – Cres ali Lošinj?

Bolj dostopen lepa voda, plaže urejene, je pa malo dlje za vozit kot Cres.
Svetujem Lošinj, ker je boljši.

Svetujem Lošinj, ker je boljši.[/quote]

Mmmm, res je malo dlje za vozit ampak verjetno odtehta. Razmišljali smo tudi o Nerezinah na Lošinju, menda pohvalijo, kaj pa ta izbira?

Svetujem Lošinj, ker je boljši.[/quote]

Mmmm, res je malo dlje za vozit ampak verjetno odtehta. Razmišljali smo tudi o Nerezinah na Lošinju, menda pohvalijo, kaj pa ta izbira?[/quote]

Tudi nerezine so dobre. Ampakislim da je cikat boljsi, tam je sedaj tudi čisto nov aquapark za otroke! Poglejte na googlu

mi smo v Kovačinah, šotoriš lahko praktično na plaži, nam je super.

cres je bolj miren, prvinski, neokrnjen, Lošinj bolj turističen

to je res. cres je bolj naraven in bolj si tam v stiku z naravo in tam je manj turistov. odvisno kje izbereš kraj taborjenja.
imejte se lepo!!

Oboje je o.k., čeprav na Lošinju smo bili že kar nekaj let nazaj, je pa bila najmlajšemu na Cresu voda prehladna.

No mi smo bili zadnja tri leta na cresu zraven kampa Kovacine, kopali tam pod hotelom in v tistem zalivu res redko mrzla vida. Ker mava mjhne otroke sva v vodo dajala tist termometer in je blo vecinoma nad 25 po par dnevih res vrocih pa je blo 27…. In uzitek zame kopanje obcasno ob 7h zvecer.

Lani smo bili prvic v Nerezinah, kamp Rapoca in nam je bilo zelo vsec, zato se letos vracamo, v Cikat pa ne sla pa ce je zastonj, prevelik kamp, bazeni mi pa na dopustu na morju niso prioriteta

Aja se plaza: Plaza ima driben oesek in tudi precej sence se najde. Letos priznam da bom pogresala, a smo se odlocili da gremo pogledat se drugo priporocilo….

Na Lošinju je vreme bistveno boljše kot na Cresu, pa čeprav je razlike slabih 50 km. Velikokrat dežuje na Cresu, medtem ko je na Lošinju suho in sončno.

Oj, kaj pa so vam priporočili, če ni tajna.

no to je pa bolj mit kot resnica 🙂

Oj, kaj pa so vam priporočili, če ni tajna.[/quote]

proti Zadru gremo, app je bojda 50m od plaže, mivka in topla voda,…pa da vidimo

proti Zadru gremo, app je bojda 50m od plaže, mivka in topla voda,…pa da vidimo[/quote]
če ti je mivka ok pol ja, jaz pa si rečem samo tega ne… da sem potem cela povsod od tistega peska – no go… mi ni všeč mivka.

proti Zadru gremo, app je bojda 50m od plaže, mivka in topla voda,…pa da vidimo[/quote]

Mmm, fajn.

Kakšno je stanje komarjev in mrčesa v tem obdobju na območju čikata, a kdo ve?

jaz ti lahko povem samo za Kovačine, nikoli nič komarjev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close