Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem CPP – PA SE DAJTE MALO POTESTIRAT kako vam gre

CPP – PA SE DAJTE MALO POTESTIRAT kako vam gre

Jaz sem naredila. Tri napačni odgovori :))) Škoda, da ne pove kateri.

žalostna sm
stanje ni zadovoljivo 17 kazenskih točk

kitty, pri naslednjem odgovoru se ti spodaj napiše pravilen odgovor prejšnjega, samo zapomnit si moraš, katerega si kliknila (a, b, c). Tudi jaz nisem takoj opazila.

http://www.tecajcpp.com/cpp/dopolnilne.php.Samo za VAS,ker ste vi to želeli.Kliknite “TCPP” potem kategorijo.Imate odgovore in tako naprej.LP.

http://www.tecajcpp.com/cpp/index.php

Bentiš………moje znanje ni zadovoljivo. 🙁

Mal prej samo 29 točnih.!.

joj, joj, tudi moje znanje ni zadovoljivo… glavno, da se na cesti znajdemo, ne??

Uf, jaz pa nikoli nisem razumela, zakaj npr. moram vedeti, koliko metrov stran morajo biti postavljeni določeni znaki… kot da jih bom jaz kdaj postavljala. Pa ena vprašanja so mi tudi rahlo hecna oz. ne vem no, meni osebno se ne tale test ne zdi ravno pravi pokazatelj znanja cestnih predpisov.

moje znanje tut ni zadovoljivo…matr pa sm misnla kok mi gre dobr 🙂

“Eh”, všeč mi je tvoje razmišljanje :-)))))) Moški bi ga sicer označili za blond, ampak, kaj, res je – ne bomo me postavljale tistih znakov :-))))))

Sicer pa, hmja, moje znanje ni zadovoljivo. …

O, ja. Jaz pa mislim, da je merilec znanja.Take pole imaš tudi na izpitu za voznika.Dobro je tudi vedeti, kje stoji prometni znak, čeprav ga ne boš ti postavljala.Kako reagirati.Moraš vedeti, kje stoji znak za pribiževanje prehodu za pešce oz.prehod za pehče.Aha.A ni tako?.LP.

Jaz pa sem samo 1 odgovor falila 🙂

enako. samo ne vem katerega grrr.

Ko prideš do konca je spodaj napisano preveri in potem poglej.Kar je rdeče obarvano, mislim odgovr, je nepravilno, kar je oranžno pa ni odkljukan.Vse to pisše, ane.Bewri.LP:.

Ok, moje znane NI zadovoljivo. Sam jest vozim že 100 let, nobene nesreče in nobenga kiksa, a to tud kej šteje?

A veš, zakaj moraš vedeti, koliko metrov stran morajo biti postavljeni znaki? Zato, da veš, ko zagledaš znak, kdaj bo začel veljati, valjda! Nekateri znaki veljajo od točke, kjer stojijo (0 m), nekateri po toliko in toliko metrih. A tebi se pa to zdi neumno?

sem sfalila voznika-začetnika in profil letnih gum – ko sem jaz delala izpit, voznikov-začetnikov še nismo imeli, za gume pa vulkanizer vsako leto pove, a so še dobre za naslednjo sezono ali ne… tako da upam, da mi je (vsaj) pol oproščenega.

Glede na rezultat (28 kazenskih) bi mi verjetno vzeli še dovoljenje za pešca. K sreči vsaj ne vozim veliko.

juhu, zadovoljivo, le trije napačni! :)) pa še to taki nedolžni, kot je, kako dolgo si voznik začetnik… (ja, tudi ko sem jaz delala izpit, tega še ni bilo :)) No, pa obvladam!

New Report

Close