Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Covid scenarij etc.

Covid scenarij etc.

LJUDJE, DAJTE ŽE NEHAT VNAPREJ RAZMIŠLJATI, KAJ BO V JESENI.

PREPUSTITE SE POLETJU, UŽIVAJTE IN NE DELAJTE SCENARIJEV KAJ BO, KO BO…..

ALI SPLOH ŠE KDO ZDA ODKLOPITI IN BITI SPOSCEN TER NE MISLITI NA COVID?

Samo neodgovorni idioti zivijo iz dneva v dan.  Brezskrbni bi bili, ce bi se vsi cepili, tako pa nas nic dobrega ne caka. Pri desetih vrstah cepiva imamo teoretike zarot. Oni se pa ne bojo cepili. Zjebali nam bodo drzavo.  A njim je vseeno, so nizje intelegentni, zivijo od transferjev. A tudi tega bo enkrat konec.

Odgovor na objavo uporabnika
Amebba, 04.07.2021 ob 08:16

Samo neodgovorni idioti zivijo iz dneva v dan.  Brezskrbni bi bili, ce bi se vsi cepili, tako pa nas nic dobrega ne caka. Pri desetih vrstah cepiva imamo teoretike zarot. Oni se pa ne bojo cepili. Zjebali nam bodo drzavo.  A njim je vseeno, so nizje intelegentni, zivijo od transferjev. A tudi tega bo enkrat konec.

V dani situaciji ni win-win rešitve. Cepljenje bi sprostilo pritisk na zdravstveni sistem, a bi določenemu procentu ljudi prineslo trajne zdravstvene težave, določen promil bi jih tudi umrlo. Torej lahko pravo rešitev prinese le narava z blažjimi mutacija mi virusa.

Ne ne znajo živet brez tega, ker covid strah so jim vnesli že v vse pore.

Saj so dobro predvidevali kake dva meseca nazaj, da bodo labilne osebe in panične iskale izgovor, da, so zato bolni, ker se nekdo ni cepil.

Večje neumnosti pa še ne. Poskrbi zase naj bo moto in ne obremenjuj druge.

Zaradi straha in panike boste oslabili imunski sistem in padali kot muhe.

Pa ne za virus, za alkohol in depresijo!

ti si idiot, ki si se cepil, manj inteligentni se cepijo….poglejte ta metaforični video, ki pove vse, manj inteligentni bolj skrbijo za svoj avto, kot za svoje telo, za svoje telo delajo kot svinja z mehom, mislijo da je njihovo telo kanta za sn+meti………

h t t p s://w w w.y o u t u b e.c o m/watch?v=lLB4u-xL5zs

Odgovor na objavo uporabnika
Sun Flower, 03.07.2021 ob 23:16

LJUDJE, DAJTE ŽE NEHAT VNAPREJ RAZMIŠLJATI, KAJ BO V JESENI.

PREPUSTITE SE POLETJU, UŽIVAJTE IN NE DELAJTE SCENARIJEV KAJ BO, KO BO…..

ALI SPLOH ŠE KDO ZDA ODKLOPITI IN BITI SPOSCEN TER NE MISLITI NA COVID?

Očitno tudi ti ne. Pometi prvo pred svojim pragom. Zdaj bojo spet covid fanatiki še enkrat objavili vse nebuloze, ko si jim dal novo temo.

Kaj pa, ko bi nas vsi mediji dobesedno vsak dan nehali je.bati v glavo s tem Covidom???

Po moje bi se potem ljudje precej lažje sprostili.

Nisem se še cepila, ker se še vedno ne čutim dovolj zdrave po januarja  prebolelem covidu. Imam kar skoz neke bolečine in občasno močno utrujenost v mišicah. Včasih tudi s težavo diham, srce pa mi večkrat nepravilno in preveč utripa. Gre za nekakšno telesno izčrpanost. Pridobila bom raje še malo kondicije, trudim se, ampak vidim, da mi hoja ne pomaga. Na kolesu sopihati pa ne morem, ker me kar drži tisti neprijetni občutek dušenja in tresem se kar kljub fizični službi, ne umirim se, nič ne pridobims  tem, potem pa se mi spet razvije oni muskelfiber..  Bila pa sem pri kiropraktiku, ki me je rešil vsaj kronične večmesečne bolečine v stegnu (z masažo ene ploščice L5 zadaj v hrbtu). Nimam še 50 let. Zdaj pravijo, da Pfizer lahko pomaga tudi pri izboljšanju trajnih posledic covida kot so mišične bolečine. Samo, da ga ne bo zame zmanjkalo, preden sama zberem pogum za cepljenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close