Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek covid, posvet z zdravnikom

covid, posvet z zdravnikom

Naj mi kdo pove, če je pred cepljenjem za covid potreben posvet z osebnim zdravnikom ali se vsak odloči sam s katerim cepivom se bo cepil? Namreč osebne zdravnice na tel. ne dobim.

Vsi zdravniki bodo povedali isto, da se je potrebno cepiti, poznam veliko primerov,

ko so ljudje pričakovali kakšen pogovor od njih ga ni bilo, se sploh nočejo pogovarjati o tem,

ker imajo vsi ista navodila, po vseh ZD je isto, ne moreš nič, odloči se sama. Ne cepi se!

Jaz sem se preko portala naročila na telefonski posvet. Sva šla čez par stvari čez (alergije, kronične bolezni…).

Za naroči se

Kater bolezni imate/saj smo anonimni/ in kaj je svetoval os. zdravnik.

Imam skoraj nedelujočo ščitnico, alergije na cvetne prahove, pršice…-

Alergija na nikelj.

Kar nekaj bolezni zaradi lenobe in nedelovanja ščitnice/ srčni pritisk je visok, povečana tel. teža, popuščanje srca/.

Se trudim, še nisem pomislila na cepljenje, me pa zanima, kaj drugim svetujejo os. zdravniki.

Hvala, ostanimo zdravi ob osebni higieni in zdravi pameti.

Odgovor na objavo uporabnika
in to bo….,, 15.09.2021 ob 15:03

Za naroči se

Kater bolezni imate/saj smo anonimni/ in kaj je svetoval os. zdravnik.

Imam skoraj nedelujočo ščitnico, alergije na cvetne prahove, pršice…-

Alergija na nikelj.

Kar nekaj bolezni zaradi lenobe in nedelovanja ščitnice/ srčni pritisk je visok, povečana tel. teža, popuščanje srca/.

Se trudim, še nisem pomislila na cepljenje, me pa zanima, kaj drugim svetujejo os. zdravniki.

Hvala, ostanimo zdravi ob osebni higieni in zdravi pameti.

Mene je tudi skrbelo zaradi ščitnice, pa alergije na penicilin. Sem zaradi določenih težav imela prednost ampak sva počakala da je bilo malo več raziskav narejenih. Sem pa isto pretežka, visok pritisk in srčni utrip….zato sem se tudi želela čim prej cepiti. Cepljena sem bila aprila. Vse ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close