Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Covid, nato še covid delta

Covid, nato še covid delta

Je kdo ki je prebolel covid 19 in delto ???

Iščem kakšwn tak primer in ga ni. Zakaj? Ker me zanima kako se protitelesa covid 19 odnesejo pri delti. Aja, pa da oseba ni cepljena.

Torej? Je kdo ali mogoče veste za kakšen primer?

Sorodniki so dobili delto, trije, mama in dva otroka, vsi cepljeni, vendar covida pred tem niso preboleli. Bolni so že več kot teden dni, pravijo, da ni enostavno. Zbolel ni samo moški, ki je  navadni covid prebolela v oktobru in je tudi cepljen, kljub temu ,da so stalno skupaj. To je edini primer delte, ki ga poznam.

Sploh ne veste kam to pelje, sploh ne veste.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3542, 09.08.2021 ob 14:34

Sploh ne veste kam to pelje, sploh ne veste.

Lepo pa, da si ti tako pametna, in ti je vse jasno. Ob tako pametnih ljudeh mi resnično postane nerodno, da sem le “mentalna sirota” :-(. Ti zavidam (ja, saj vem, se ne spodobi).

Odgovor na objavo uporabnika
mentalna sirota, 09.08.2021 ob 15:04

Lepo pa, da si ti tako pametna, in ti je vse jasno. Ob tako pametnih ljudeh mi resnično postane nerodno, da sem le “mentalna sirota” :-(. Ti zavidam (ja, saj vem, se ne spodobi).

Nevednost zna biti blaženost. Tako, da če je tako kot praviš si v blaženosti z razliko od mene, ki nisem.

Pa ti povej,verjetno ves?!

Poznam nekoga,  ki je prebolel covid lani spomladi in je letos spet zbolel, 1 teden pred terminom za cepljenje. Ne vem če je bila delta, najbrž je. Je pa francoz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close