covid-fašizem
Dosti izkušenj imam s covidom, tudi sama sem ga prebolela, mnogi sorodniki, eni tudi na respiratorju. No, zaenkrat smo vsi preživeli in mnogo več meni znanih ljudi je umrlo od raka ali kapi. Vzporedno se vpeljuje fašistični sistem in počasi razumevam, da je v ozadju še veliko več. In ne, cepljeni nismo varni, bomo le kasneje na vrsti. Kam drvimo, se sprašujem
Robi650, 24.10.2021 ob 07:33
Poglej plan kam drvimo.
Ja stare “normale” ne bo več.
Pa kljub temu, da slovimo za “hlapčevski” narod, se kaže zateglost tega z vseh strani, sicer “pametni” neuklonljivost radi imenujejo brezobraznost/nehumanost/neetičnost, celo sebičnost. Važno, da ima negativen prizvok.
Avstralija komentar;
Informacije iz prve roke: V Avstraliji že imajo sprejet zakon, da policija ne potrebuje sodnega naloga, če želi človeka aretirat na domu. Sprejemajo tudi zakon, da bodo morali bit necepljeni ljudje prepoznavni na cesti po oblačilih!!!! Za nespoštovanje odlokov je za necepljene že zagrožen zapor. Se vam zdi to kaj poznano iz pretekle zgodovine? Tole že dolgo niso več teorije zarote. Sosed prijavlja soseda, ker njihova hči pred svojo hišo skače po trampolinu brez maske, medtem ko preko ceste mirno vsi gledaji kako se sredi belega dne preprodaja droga. Tole je nova normalnost.
Grozno. Popoln nadzor, nobene svobode.
https://www.facebook.com/nemanja.blagojevic.94617/posts/573874753895798
Fašisti že jemljejo invalidom, ker so invalidi breme fašisitčnega režima. Denar bodo raje dali za nagrade pokvarjenim dohtarjem, ki bodo lovili in prepričevali zdrave ljudi v strupen zvarek.
Para Bellum, 24.10.2021 ob 09:00
Se ne čudim več ničemur. Kot vidimo, je možno vse. Kdo bi pa za Avstralijo rekel, da se bo tam dogajalo, kar se dogaja? Imeli smo jo za normalno in demokratično državo, imajo pa fašizem in apartheid!
Kar so kot narod brez svoje kulture sejali, bodo videt želi. Jim ne privoščim in se zavedam, da se te lovke razstezajo na več kontinentov, sam tam so aboriginom za lastn užitek še jezik zajebali. Domorodci so na lastni zemlji postali zaničevani tujci. To pa zame ni normalno..
Robi917, 24.10.2021 ob 08:45
Smrt fašizmu.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=182153494078236&set=a.102991445327775
Mislim,da ni toliko denar pomemben,ampak življenje,tudi za politike,vsak bi rad preživel tako šli drugače.
miaaa263, 24.10.2021 ob 08:52
Avstralija komentar;
Informacije iz prve roke: V Avstraliji že imajo sprejet zakon, da policija ne potrebuje sodnega naloga, če želi človeka aretirat na domu. Sprejemajo tudi zakon, da bodo morali bit necepljeni ljudje prepoznavni na cesti po oblačilih!!!! Za nespoštovanje odlokov je za necepljene že zagrožen zapor. Se vam zdi to kaj poznano iz pretekle zgodovine? Tole že dolgo niso več teorije zarote. Sosed prijavlja soseda, ker njihova hči pred svojo hišo skače po trampolinu brez maske, medtem ko preko ceste mirno vsi gledaji kako se sredi belega dne preprodaja droga. Tole je nova normalnost.
Daj nehi strasit,ker meni slabo.Daj link?
Težka bo.
Daj se vprašajmo tako. Tudi tisti, ki veste, kaj se dogaja vsaj približno in veste, da se gre za zatiranje, nadzor človeka pa vas vprašam, koliko (IN TO PONOVNO) vas je razumelo kar sem razlagal od pravne fikcije? Kot se je pokazalo prej razen, če niste želeli odgovoriti na vprašanje, DA NITI EDEN IZMED VAS.
Kaj to pomeni?
To pomeni, da niti vi, ki se zavedate ne želite priti zadevi do dna in izvedeti, kaj se dogaja, tako, da še manj in zaman lahko pričakujete od tistih, ki pa sploh ne dojemajo, kaj se dogaja, da bi se prebudili.
Če bi dejal, da se pripravite na dogajanje takšne vrste , kjer si niti v groznih sanjah niste zamislili bi bilo nesmiselno, saj se pripraviti na to morda sploh ni mogoče razen psihološko,kjer boste postali sami sebi umetni vodiči svojega umetnega obnašanja, ker če ne boste in boste kazali svojo naravo bo ta kaznovana.
Teme, ki so ključne za osveščanje, pred takim fašizmom in jih odprem, da bi se ljudje seznanili z njim tako hitro, kot so odprte tudi potonijo. Berem pa samo jamranje ob enem pa se ne zavedate, da ste mnogi izmed vas tisti, ki to vse podpirate. Tudi sam še vedno ponekod in to priznam. Zato lahko omenim, da kar smo sejali to bomo želi in kar bomo želi uf , res morda bolje, da ne veste, ker niti malo ne kaže, da se bo ustavilo.
Zgodovina se ponavlja pa ne samo tista, ki mislite, da jo poznate ampak tudi tista za katero ljudje sploh ne vedo, da se je že zgodila.
Ustavimo koronski genocid.
https://www.facebook.com/100000747165219/posts/4825909487443909/
Situacija je postala takšna, da bi lahko vlada dobesedno začela pobijati ljudi na cesti pa se ne bi razen kakega protesta ali da bi kdo povsem izgubil razum zgodilo prav nič, da bi se teror ustavil.
No to je tisto, kar je grozljivo, ker ljudje so tako indoktrinirani, taki živi mrtveci, da verjamejo čisto v vso laž in vse kar se jih je učilo resnice pa nje poznajo več niti malo ter ji ne sledijo. Sledijo umetnim ustrojem to pa je to in umetnega ZAGOTOVO bodo tudi dobili.
Med tem ko se ljudje med seboj prepričujejo je nekaj res ali ni, je kornoa nateg ali ni je plandemija ali ni, pa se agenda nadaljuje plan izpopolnjuje. Ljudje tako tisti proti kot tisti za so se podredili ukrepom. Nekateri brez problema drugi iščejo ovinke in goljufajo s tujimi kodami ob enem pa ne vedo, da tudi če goljufajo so se podredili saj hočejo zadostiti ukrepom in se s tem jim prilagodijo izgubijo svoj jaz. tako preprosto je to. Fašistično transhumanistična nehumana ideologija in ustroj pa postajata resnica.
Pišem pa zato tako brezvezno kot je brezvezno sploh še razlagati ter metati bisere svinjam.
Kako je bilo rečeno?
Ne meči biser svinjam da se te ne obrnejo proti tebi in te raztrgajo.
Ja trganje se je pa vedno dogajalo kadarkoli povem kaj takega kar bi razblinilo temo.
Pa tudi za to vam je mnogim vseeno.
Pravi covid fašizem.
(https://youtu.be/4Z9PpCUHQ_k)
Debili pa so spet dokazali svojo debilnost, ker so se cepili, ker so želeli biti svobodni. Pa debilom itak ni jasno, da koronski fašizem ni bil ustvarjen zato, da bi komu dal svobodo, ampak zato, da bi ljudi zasužnjil.
Kot sem že večkrat povedal, brez debilov ni fašizma.
miaaa263, 24.10.2021 ob 04:35
Dosti izkušenj imam s covidom, tudi sama sem ga prebolela, mnogi sorodniki, eni tudi na respiratorju. No, zaenkrat smo vsi preživeli in mnogo več meni znanih ljudi je umrlo od raka ali kapi. Vzporedno se vpeljuje fašistični sistem in počasi razumevam, da je v ozadju še veliko več. In ne, cepljeni nismo varni, bomo le kasneje na vrsti. Kam drvimo, se sprašujem
A mi slučajno živimo na Hr? V Bih?? V Makedoniji??? Daj neki slovenskega prpopaj če veš o čem se gre, ajde
Robi917, 24.10.2021 ob 15:59
Pravi covid fašizem.
(https://youtu.be/4Z9PpCUHQ_k)
Debili pa so spet dokazali svojo debilnost, ker so se cepili, ker so želeli biti svobodni. Pa debilom itak ni jasno, da koronski fašizem ni bil ustvarjen zato, da bi komu dal svobodo, ampak zato, da bi ljudi zasužnjil.
Kot sem že večkrat povedal, brez debilov ni fašizma.
Pač to an
Forum je zaprt za komentiranje.