Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Covid-19 suha usta pomoč

Covid-19 suha usta pomoč

Pravkar sem prebolela covid-19 in se vedno imam suha usta nimam dovolj sline. Ponoči ne morem spat. Je imel se kdo podoben primer? Kaj pomaga?

Skoz pijem ampak ne pomaga.

imel iste probleme dokler nisem začel hodit od šanka do šanka.

No nimam takih problemov s suhimi usti, imam pa drug problem. Po covidu imam bolečine v trebuhu,krče, nimam apetita . Covid prebolela čisto ok, malo posmrkala, nič kaj drugega.

Potem so se pa začele težave. Še kdo ?

Odgovor na objavo uporabnika
ne znam si vec pomagat, 11.02.2022 ob 08:03

Pravkar sem prebolela covid-19 in se vedno imam suha usta nimam dovolj sline. Ponoči ne morem spat. Je imel se kdo podoben primer? Kaj pomaga?

Skoz pijem ampak ne pomaga.

Pri meni je bilo enako. Kot bi v ustih imela saharo… Po moje zato, ker ponoči zaradi zamašenega nosu še vedno dihamo skozi usta. Pri meni je minilo samo od sebe, čeprav imam včasih še vedno občutek dehidracije. Ampak je bolje kot je bilo. Vmes sem pila tudi vodo z malo soli, da bi nadomestila izgubo mineralov. (Elektroliti so mi povzročilli drisko…) No, v glavnem, zdaj po kakšnem tednu, je bolje…

Prebolevam nekaj, ne vem, ce je kovid, ker hitri so negativni, na pcr me pa ne posljejo…

Vsa sem suha, dehidrirano se pocutim, pijem zajbelj ali kak drug zeliscni nesladkan caj, od vode se ne odzejam, grenak zajbelj se mi zdi, da pomaga. Ce ne gre, pa vzamem kak zeliscni nesladkan bonbon.

Kaj pa za glavobol? Noro me boli celo, nad obrvmi, tudi oci me bolijo. Lekadol ne pomaga.

Odgovor na objavo uporabnika
nekaj prebolevam, 11.02.2022 ob 08:58

Prebolevam nekaj, ne vem, ce je kovid, ker hitri so negativni, na pcr me pa ne posljejo…

Vsa sem suha, dehidrirano se pocutim, pijem zajbelj ali kak drug zeliscni nesladkan caj, od vode se ne odzejam, grenak zajbelj se mi zdi, da pomaga. Ce ne gre, pa vzamem kak zeliscni nesladkan bonbon.

Kaj pa za glavobol? Noro me boli celo, nad obrvmi, tudi oci me bolijo. Lekadol ne pomaga.

To je kovid. Pozitivno pokaže šele po nekaj dneh. Ponovno se testiraj, najboljše, da si nabaviš hitre teste in se testiraš doma. Pri meni je bilo enako. Totalne bolečine ob premiku oči. Lekadol pa ne jemat, ker pri kovidu naredi več škode kot koristi. Bo minilo samo od sebe. Pij minerale in vitamine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close