Cosmopolitan
Pač prebereš kar ti paše… Glede cen in reklam pa: ti vsaj dajo možnost pogledat kaj je novega na tržišču, kaj se nosi, itd. Nihče pa ne pravi, da morate kupiti prav tisto majčko, ki jo reklamirajo. Če ste malo pametne, pač greste po trgovinah in kupite podobno zadevo (nižjega cenovnega razreda), počutite se pa prav tako dobro.
“….ampak intelektualke včasih prav rabimo….”
“…se nam sfuzla od intelektualne rasti…”
ha ha ha
se že vnaprej opravičujem tvoji intelektualskosti, ampak a lahko definiraš, kaj pa je to intelektualka- a to si zato, ker delaš podiplomca? al mogoče zato, ker postavljaš formo pred vsebino- “gladka na otip, polna slik”
veš mi neintelektualke pa ne rabimo brati nasvetov o seksu, smo naravno nadarjene zanj
pa ker pač ne “ždimo od jutra do večera v študijski literaturi” imamo toliko več časa za pravi seks, ne papirnatega
sicer tole pisanje ni na tvojem intelektualnem nivoju, ampak saj je point očiten, a ne?
Cosmo je slaba revija (članki direktno prevedeni iz tujih revij, tudi fotografije ni nobene avtorske-slovenske). Vsebina pa je seks, seks, seks. Se zdiš sam sebi malo čuden, ker tudi ti ne misliš 10 ur na dan na seks.
Zmotila sta me dva članka (že stara) in od takrat to revijo nikoli ne kupim: prvi je govoril o tem kako se organizira poroko. Pisalo je da moraš imeti družice ???Halo, še nikoli nisem slišala, da bi v Sloveniji kdo imel družice.
Drugi članek pa je svetoval, da ko se zaposliš v nobenem primeru ne podpisuj bianko pogodb, da vnaprej odpoveduješ službo (ker si noseča). Očitno je, da cosmopolitanovi novinarji (prevejalci) še nikoli niso iskali službe, saj ko si nekaj časa nezaposlen podpišeš vse.
Istočasno so obravnavali v reviji Eva vprašanje o pravicah žensk. Svetovali so, da so te pogodbe, tudi če jih podpišeš nične in zraven napisali naslove na katere se obrneš, če imaš probleme.
Torej zaključek. Neživljenski, s slabimi nasveti, dober samo za prelistat.
lp
Se popolnoma strinjam! Meni se zdi,da vsebina ni dovolj kvalitetna, ce ze pisejo neke podrobne teme, bi morali navesti vire ali kaj takega. Sem imela priloznost spoznati nekaj novinark in urednico, ne bom kritizirala, rekla bom samo to, da te zenske se zdalec niso cosmopolitanke,kot se rade “klicejo”.
Jaz Cosmota prelistam zaradi firbca (moda) ,malo za sprostitev, je fajn,ko tezko studijsko literaturo zamenjas za kako tako revijo. Mi je pa Eva vsebinsko precej boljsa in je boljse narejena, ful mi je vsec,ker so na naslovnicah vecinoma slovenska dekleta…
Za tiste, ki so jim Cosmove cunje predrage, za tiste, ki rabijo sprostitev od intelektualnih naporov, in za tiste, ki jih zanima seks – predlagam, da v roke vzamete MP in se kaksnega nasveta drzite. Cunje bodo potem manj pomembne, ker je zelo verjetno, da bo vsaka dobro stala na telescku, intelektualno ne bo vec napor, ker boste od ucinkov gibanja pripravljene in z odprtimi glavami, tudi v seksu bo manj tezav, saj boste od gibanja dobile se nekaj, odsotnost cesar je obicajno vir vseh seksualnih frustracij – samozavest.
Vecina clankov ima navedene vire in literaturo…
Forum je zaprt za komentiranje.