čopova
Poznam enga ko ma fetiš na bolj okrogle, in so mu vse moje ”9ke” kot povprečne tam je reko ene 6ke…. okusov je kolko hočeš, če misliš da vsaka ki je za tebe 9ka je za vse ostale tudi potem se grdo motiš, garant, recimo za mene že to da je ženska blont takoj zgubi točke, ker mi ful ne odgovarja blont, in težko bom katerikoli blontni dal oceno 9….. razen če bo res noro perfektna po štelu in v obraz.
Se spomnim neke vedno v nulo spedenane ženske (ma ni, da ni), ki je tako rada družbi razlagala “kje je bva in kam vse bo še šva. In tam kjer je bva, je vidla “tist … kuko se že reče” ampak najbolj ji je pa v spominu ostalo, “da so se tko fajn mel in da je jedla v eno tko nobl restavracij, dajo je kr pet kelnarjev stregvo”.
Da ni bva žena od tržiškega Ruparja? :)[/quote]
a da ima tako? Se mi bo še zasmilil. :-))[/quote]
Pojma nimam, samo dialekt me je na tržiškega spomnil. Poleg tega so se gospod dobro oskrbeli, tako da bi njegova žena hipotetično lahko šva en mau naukol.
P.S. Saj sploh ne vem, če je poročen…
Poglejte, spet je skela ta najbolj pametna, vsi ostali pa bedniki, hahahahaha, kako predvidljivo, to sep onavlja odkar je zašla na ta čvek v slepo ulico….
Oblačenje po modi pomeni, da kupiš tista oblačila, ki so modna tisti trenutek, naslednjo sezono pa ne več, ker niso pravi model, ker niso prave barve.
Torej na kratko: če si praktičen nabavljaš oblačila, ki so udobna, ki ti pristojijo in oblačila, ki bodo primerna za več let uporabe. Če si pa nepraktičen pa slediš modi in si vsako leto nabaviš kup oblačil, ki jih naslednjo sezono vržeš v smeti, ker niso več in.
Forum je zaprt za komentiranje.