čopova
Kakšen promil folka, ženska, v centru Moskve ne vidiš reveža, razen tistih, ki pridejo fehtat..proti Moski izpade Dunaj kot neka varoš..Mislim čisto resno.
To vam ravno razlagam, ta nek blišč, po čemer hrepenite, je bolj značilnost vzhoda, vedno manj zahoda..
Ne, saj globalizacija je že zelo poenotila oblačenje po svetu.
Je pa tako, da pri nas enostavno nimamo te tradicije….za modo se
zanima en zlo mejčken procent ljudi pri nas, medtem ko imajo recimo
na Dunaju ali podobnih mestih precej daljšo in bogatejšo tradicijo še
iz časov, ko je obleka o človeku nekaj povedala….[/quote]
Sploh Italijani so narod, ki da ogromno na modo. In, ja, so razlike med mesti, drzavami. Nekje dajo vec na to, nekje manj. In kdor primerja Ljubljano s svetovnimi prestolnicami mode, zgodovinskimi metropolami, ipd brez problema zakljuci kar trdis.
Sam pa trdim, da v svetovnem merilu Ljubljana nic posebno ne izstopa. Bi rekel, da smo neko povprecje. Kar se mi zdi cisto cool. Kaj vse clovek ne sreca po svetu…
Dunaj, modna prestolnica??? Germanska in severnjaška kultura daje poudarek na praktičnosti, na modo so bolj udarjeni mediteranski narodi in vzhodnjaške ženske, npr. Rusinje.[/quote]
ufff. ne bi rekla, da ravno Rusinje furajo neko high modo..[/quote]
Da ti vidiš kako so te piiii… upicanjene, dol padeš.
Bogi tisti, ki se obremenjujejo z modo. Vsako sezono nove barve, kroji, modeli. Kupovati vedno novo garderobo. Cas. Denar. Energija. Ne me basat. To je za socialites. Ostali pa bolj glumijo. Zato je tega tudi vec pri narodih, ljudeh, ki cutijo potrebo glumiti nek status.
Ste me spomnili na zenske, ki morajo imeti absurdno drage torbice ali cevlje ali… ob tistem dobrem jurju place.
Bolj ko je zafuran narod, bolj se palijo na razne statusne simbole.
Tu se celo jaz strinjam s tabo.[/quote]
Tudi jaz.
Jebeš klanjanje modi vsako leto 4x za vsak letni čas. To je pri moških za fagije in metroseksualce. :-))
Tu se celo jaz strinjam s tabo.[/quote]
Tudi jaz.
Jebeš klanjanje modi vsako leto 4x za vsak letni čas. To je pri moških za fagije in metroseksualce. :-))[/quote]
+1
hmmm.. raj dej v tor, k so maškare 😉
N.S… no to pa dvomim.. edino, če ni visok okoli 1,9m, suh (ne presuh) ampak še vedno malce nabildan, z 2 dni staro bradico in fuuuul lepimi, daljšimi, rjavimi lasmi.. pa rockerski outfit ;)))
NS.. si bil to ti? :D[/quote]
Nimam metr90, tko da ne, nism bil jst…
Btw, jst sploh nisem tok lep. Mene bolj karizma, pa gobec rešujeta.
haha…kire teme… mah jst tud redko opazim koga zlo simpatičnega….moškega al žensko…večina se jih sam šponira, ozreš se, ampak je sam obleka kul, faca pa mim.. ampak stvar okusa….pa tud mislim, da ni nekih blaznih razlik med lj, mb al celjem, razn v pretoku folka pač in je logično, da je potem v lj opazit večji procent simpatičnih ljudi, kr je večja izbira za opazovalce 🙂 sicer se bl mal obremenjujem z ocenjevanjem, ampak ja, če gre kdo hudo fajni mim, se valda ozrem…to je to…. 🙂 drgač pa tud jst prisegam na športni stil pred elegantnim…če je človk sexy, je lohk oblečen v najbolj mutave cote, pa bo še vseen boljši k nekdo, k je spedenan od nog do glave, pa je totalno mim s postavo in faco…
Forum je zaprt za komentiranje.