Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čopova

čopova

Me veseli, da se oba zavedava… veš kako lep par bi midva bila? :P[/quote]

Hahaha, On_ pa Skela? Ni šans… ;)[/quote]

:-))) kr zmrazi me…si grem še nekaj ogrnt…. 🙂

Ma ja, oba sva taka bolj hostna človeka…drv nama ne bi manjkalo in Skelo ne bi zmrazilo…nikoli več…
Bi ji skoz para piskala na ušesa…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne samo, da niso nežnejši spol. Močnejši spol so. Delajo manj samomorov. Bolje prenašajo bolezen, bolečino. In jaz še nisem nobene ženske slišal reči “dec naredi žensko”, kot eni obrtano pravijo “ženska naredi deca”.

Sami zagovarjate “ženska naredi deca”, potem se pa čudite, ko vas ženske obravnavajo kot otroke…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mala nakapica, hotel sem citirati Njega, sem pa pač skelo, ampak vseeno, odgovor paše v kontekst debate.

Ma ja, oba sva taka bolj hostna človeka…drv nama ne bi manjkalo in Skelo ne bi zmrazilo…nikoli več…
Bi ji skoz para piskala na ušesa…. :D[/quote]

Ne para, to bi bil ti, ko bi bl tanko piskal….

Nič narcizem. ženske lažje prežive brez dedca, kot je to obratno. Niso tako copatarsko cankarjanske.Zato dajo one povod za ločitev.

dedcem je itak fino v zakonu, skoraj vedno. Nisem še zasledil, da bi kakšen tip rekel prvi svoji ženi “morava se pogovoriti o najinem zakonu”..

Nisem glih prepričan, da je to posledica pameti. nne nazadnje menda tudi njohove žene berejo MON. zaskrbljujoče pa je tudi dejstvo, da ne želijo izpasti egoisti. :-))))

Bi ji skoz para piskala na ušesa…. :D[/quote]

Ne para, to bi bil ti, ko bi bl tanko piskal….[/quote] :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nič narcizem. ženske lažje prežive brez dedca, kot je to obratno. Niso tako copatarsko cankarjanske.Zato dajo one povod za ločitev.

dedcem je itak fino v zakonu, skoraj vedno. Nisem še zasledil, da bi kakšen tip rekel prvi svoji ženi “morava se pogovoriti o najinem zakonu”..[/quote]

Zanimivo je vseen oto, da načeloma ženske silijo v zakon, potem pa iz njega, moški pa se prilagodijo in jim je fino, samo ženskam ni fino 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tisti, ki to zagovarjamo, nimamo priložnosti, da bi se temu čudili. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

😀 Kaj pa obrnjena logika? Kaj pa ta pokaže?
Meni je zdaj po ločitvi dolgčas in je razumljivo zakaj mi je ta portal zanimiv… ti pa si samec, neosvojena trdnjava (filozofije?)… glede na teme, ki sem ji prebral, skoraj vseprisotni MONOVEC.[/quote]

Če bi bolje prebral, bi vedel zakaj sem prisoten, zaradi narave mojega dela, imam dostop do interneta pri roki praktično 24/7 in čakanje na končanje operacij bodisi inštalacije, deinštalacije, skeniranja in reševanja takšnih ali drugačnih problemov s tehniko imam čas, da pišem tukaj gor….. Jaz sem samski ker tako želim, tu je razlika ti pa si izbral slabo ali pa te je odjebala, zato si sveže ločen, copatar prve klase, pri meni je obratno, jaz se moram rešit žensk, kje šele da bi jim obljubil večno ljubezen in zvestobo….[/quote]

Hehe, ne domišljaj si, da si moj idol in jaz tvoj sledilec! Prebiral sem kar mi je pač zanimivo in glej ga zlomka, vedno se pojaviš v kakih globokih debatah, ki jih spelješ malo po svoje.
Če si samski, je pač tvoja izbira, v katero se pač ne dvomi, ti že veš zakaj.
Ja, sveže ločen sem pa zato, ker me je odjebala, drži. Sem pa poleg tega še srečen, ker me je odjebala, saj sem šele tu, na forumu prebral in zvedel za različne težave s priho in bivša kaže veliko čudnih znakov, ki si jih prej nisem znal razložit.
Ja, res sem slabo izbral…pred več kot 15-timi leti, toda takrat sem se poročil s popolnoma drugo osebnostjo… žal…
Če bi bil copatar.. potem bi ostal ob njej…
No, zdaj sem (od)rešen, ohranil sem svoj ponos in svoje dostojanstvo.

Dvomim. Potem bi se začela prepirati okrog načina vzgoje, če bi moški vzgajal na svoj način, s katerim se ženska ne bi strinjala.
Kar v večini primerov pomeni le še več konfliktov, če se moški bolj aktivno udeležuje vzgajanja otrok.
Moderna narcistična družba zato ustvarja toliko ločitev in raznih samohranilk.[/quote]

Tako je… baba jamra da jamra, to je ja jasno, ko bi dec vzgajal po svoje in ne po babje bi bil pa spet ogenj v bajti….. skratka ženske bi rade da moški pomagajo ampak tako kot one rečejo v 95%…. samo da ta zadnji del spustijo ko jamrajo kak obi rade da moški sodelujejo.[/quote]

Kljub temu, da se s tvojimi komentarji ne strinjam velikokrat, moram tokrat biti pošten in ti prikimat.

Torej dlje kot je bila s tabo slabše je bilo z njo? he,he,he…..

[
Ja, res sem slabo izbral…pred več kot 15-timi leti, toda takrat sem se poročil s popolnoma drugo osebnostjo… žal…
[/quote

Ne, poročil si se z isto osebo, samo rožnata očala si odvrgel..

dejstvo je, da se večina dedcev dokončno zabije in zaklošari PO tistem, ko jih je ženska zapustila 🙂 jasno – ker so bili zgube že prej in so že v zvezi polagali temelje za svoje zafurano življenje, pa se je ženska naveličala prat in peglat nekomu ki hodi samo spat domov in prdet na kavč… 🙂

dejstvo je, da se večina dedcev dokončno zabije in zaklošari PO tistem, ko jih je ženska zapustila 🙂 jasno – ker so bili zgube že prej in so že v zvezi polagali temelje za svoje zafurano življenje, pa se je ženska naveličala prat in peglat nekomu ki hodi samo spat domov in prdet na kavč… :)[/quote]

Prdet na kavč :))))

Kapo dol.

Odlično:)))

S tem se strinjam. Dec, ki se zaklošari, ekr ga je baba zapustila, je bil nekakšen otrok, ki ga je baba držala na ketni.

Če je tip sposoben sam skrebti zase, ni razloga, da bi propadel, ker je pač šel z babo narazen.

če bi bili moški tolko sposobni skrbet zase, kolikor si domišljajo in če bi jih ženske tudi imele rade toliko (in jih čakale doma z nogami narazen), kolikor si domišljajo, bi jih bilo 95% samskih 😉

Ne poznam nobenega, ki bi ga pustla baba in bi nenadoma umrl, ker ne bi več zmogel poskrbet za osnove za preživetje….

Ta mit o moških ki se zapustijo ala propadejo je res mit, ali pa je nastal v drugih časih, dandanes jaz tega ne pomnim…. sploh ne med mlajšimi.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

to pa zato, ker “mlajši”, beri, stari pod 40, tečejo nazaj k mamici oz. živet domov.

in če si slabo prebral – govora je o tem, da se zapijejo in zaklošarijo, ne da nenadoma umrejo od lakote. zelo pogosto med moškimi, med ženskami pa niti ne.

Torej dlje kot je bila s tabo slabše je bilo z njo? he,he,he…..[/quote]

Nekako tako… izgleda, da sem jo preveč razvajal in je mislila, da po tolikih letih pa lahko začne hodit po meni…
Mal se je zakalkulirala…

[/quote]

Ne bo držalo, ker močno negativne spremembe so skupni znanci in žlahta opazili kake 3 leta nazaj.
Seveda sem se odzval in poskusil reči postaviti na svoje mesto pa si je raje poiskala drugega.

Ne poznam nobenega, ki bi ga pustla baba in bi nenadoma umrl, ker ne bi več zmogel poskrbet za osnove za preživetje….

Ta mit o moških ki se zapustijo ala propadejo je res mit, ali pa je nastal v drugih časih, dandanes jaz tega ne pomnim…. sploh ne med mlajšimi.[/quote]

Je pa zato zelo zgovorna statistika samomorov med ženskami in moškimi – razmerje 1:4.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ma ja, zakaj bi šli proti naravi in zdravili bolezni, presajali organe…?
Zakaj bi šli proti naravi in se vozili, saj smo bili ustvarjeni za hojo…
Zakaj bi potovali z letali, saj nismo bili ustvarjeni za letenje kot ptice…
Na koncu v duhu teme… zakaj bi se oblačili v sodobne tekstilne materiale, če je krzno čisto dobro…
In tako še kakšnih milijon zakaj…
Milow – Ayo Technology[/quote]

Prav vse kar dela človek je naravno in se dela v naravi.

Tudi nuklearne eksplozije.[/quote]

Pač napredek. Če ne bi bilo nukic, bi svet že zdavnaj bil priča vsaj še eni svetovni vojni v preteklih desetletjih.
Tako pa je skoraj vsem jasno, da takšna globalna vojna (med nuklearnimi silami) pomeni konec življenja na planetu. In ni zmagovalca, vsi so luzerji.

Guns N’ Roses – Civil War

Dejansko je tudi v tem nekaj pozitivnega. .-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Isto je, samo moški smo bolj determinirani, odločni, ne naredimo stvari “na spol” in vse dokončamo za razliko od mencaških žensk. :))
Poskus samomora se pač ne uvršča v isto statistično obdelavo kot samomor.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close