Najdi forum

Congratilation!!!

Vem, da ni moj post glih za to stran ampak….

Ali se je komu že zgodilo, da se mu je med deskanjem po internetu prikazala stran na kateri piše:

Čestitamo, ste 15.000.000 obiskovalec strani pokličite v 4 minutah in 1600 $ bo vaših oziroma potovanje na Florido. Če pokličeš tja pa moraš povedat svojo številko računa ampak mora biti American express, Visa….tuje kartice.Dobiš pa baje hotel in rent a car za to ceno.

Ali je to samo zafrkancija se sprašujem???
Kaj mislite vi ??? Ali imate izkušnje s tem?

Lp!

Po moje to ni zafrkancija, pač pa prvi korak v kaznivo dejanje. Lahko pa probaš in osebno preveriš, potem pa še nam povej kako je bilo na Floridi.

Kako misliš v kaznivo dejanje??? Kaj imajo oni pol od tega?

Lp!

Živjo!

To je brez veze. Namerč, če prebereš vse kar piše, ti oni samo plačajo neko
ladjico za nekaj dni – torej spanje, vse ostalo hrana, pijača prevoz do te ladje ki je lahko kjerkoli med Florido in Karibi pa plačaš ti.
Seveda ne pozabi prevoza do ‘Merike in nazaj, to je tudi tvoj strošek.

Torej na kratko – oni ti nudijo 1600$$$$, ti pa moraš v to vložiti
za en teden cca. 5.000 $$$$, pa si naredi kalkulacijo.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ugibam: zadovoljstvo, do so naredili dobro delo in na tvojo kreditno kartico nakazali sredstva za tvoje potovanje?
Kot sem že rekel, ti kar probaj, mogoče se boš pa res oglasila na ta forum iz Floride, kdo ve?

Še nekaj, pridi nazaj na to stran jutri, ali pojutrišnjem ali čez en mesec, vedno je ta banner tam na voljo.

lp

Hvala za obrazložitev!

Lp, Bianca

Samo še nekaj, bolj za opozorilo.

Številka kreditne kartice(Visa, American Express,…) služi za to, da ti iz tvoje kartice POBEREJO denar, ne pa da nanj nakažejo denar, saj to ni tvoj račun na katerim razpolagaš z nekim denarjem.

In sigurno se nekje skriva kakšen droben tisk, kjer je kak hakeljc v stilu kot ga je napisal klemenxx.

ej, a je zmanjkalo divx-ov, sicer je pa itaq vseeno, jutri bo sneg padal.
Upam, da ste uživali…

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close