Najdi forum

kaj je bolje kupiti pekač in dvd vsak posebej ali bolje skupaj?

običajne cene kombiniranih so cca 20.000sit, v eni spletni trgovini pa sem zasledila celo za 12.000sit. zakaj takšna razlika v ceni?

če gre že za pečenje, bo najbrž najbolje kupiti DVD pekač. To NI combo. Combo je bil cd pekač, ki je predvajal tudi DVD, pekel pa jih ni. Po ceni sode si gledala dual layer pekače DVD in navadne.
Kaj potrebuješ pa najbolje veš sama – piši sem, če ne veš.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Mene pa zanima kako ste zadovoljeni s peko dvd-jev in navadnih cd-jev, Ker se sam zanimam za dvd pekač. Zanima me tudi kako je z branjem cd-jev in dvd-jev in katero znamko pekača in medijev uporabljate. A ste imeli kakršne kol težave da vam kejni prebralo al pa da vam je uničilo medij.
Če kupim dvd pekač pol ne potrebujem več cd pekača, oz se da z dvd pekačem snemat tud na navaden cd-r in cd-rw?

DVD pekač peče vse, razen potice. Sicer ponavadi piše: CD-R za navaden CD, CD-RW za večkratno prepisljiva CD, potem pa običajno DVD+R, DVD-R pa RW…. skratka, vedeti moraš, za kaj ga boš uporabljal. Če boš delal rezervno kopijo DVD filma, ki si ga kupil v trgovini, pa se bojiš da ga bodo otroci spraskali, potem se splača kupiti novejšega, ki podpira dvoslojno pečenje (7 GB). Če misliš delat samo bekape podatkov pa je dober vsak.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close