Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Čokolada po “meri”

Čokolada po “meri”

Še tukaj:

Živjo!

Zanima me ali kdo v Ljubljani ali bližnji okolici izdeluje razne predmete iz čokolade.
V mislih imam jadralno letalo iz čokolade.

Če ima kdo podatek kdo bi to bil, naj mi prosim posreduje njegov naslov.

Hvala in lp, Tanja

Če kje, ti bodo morda vedeli pomagati v zasebni tovarni čokolade v Olimju.
Njihov link:

Pa sporoči, če je uspelo. Pozdravček!

Ravno danes sem na Brnčičevi v Črnučah iskala tisto slavno trgovino s pekarskimi pripomočki od Pekarne Vrhnika in se zaletela v čokoladnico. Sicer sem morala samo vprašati, kje je “moja” trgovina, vendar ni šlo, da se ne bi malo razgledala. Od čokolade vse, kar se spomniš. Izgleda tudi kot delavnica, imajo velike kotle s stopljeno čokolado, kolo, ki jo stalno meša in vrti, tako da je možno, da tudi kaj izdelajo po naročilu… Nisem imela časa firbcati, vendar tebi bi se splačalo vprašati. Torej na istem mestu, kot je bila prej trgovina Pekarna Vrhnika, imenuje se Čokoladnica ne-vem-kako. V telefonskem imeniku se boš že znašla.

Mimogrede za ostale, trgovina Pekarne Vrhnika se je res preselila, in sicer po istem hodniku do konca naprej, v večje prostore. Iskala sem pekač za mini mafine – smrk, imeli so samo še enega, v pečico gresta seveda dva. Če bi se tam ustavila tja grede zjutraj, so jih menda imeli še 6, nazaj grede… Prodajalka je rekla, da so v nekaj dneh prodali celo polico in da sama ne verjame, da jih ni več. Pa drugič, prodajalka je rekla, da ne tako kmalu, ker se mora nabrati naročil za tega dobavitelja.
LP Mimi

Čokoladnica Rajska Ptica se imenuje. Imam vsakodnevne obhode po tistih hodnikih:) Pekarne Vrhnika se pa Izogibam ker mi potem ne bi nič ostalo od plače:)

Tukaj se jo da pa preko spletna naročit, z napisom po želji. Klik na: https://www.mojacokolada.si/.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close