CODEC
Ne vem, če je res potrebno in smotrno nalagat te glomazne kodek packe z več 100 kodeki, od katerih jih boš dejansko uporabil 5%. Zame je to le kup nepotrebne solate, ki če ne drugega rahlo upočasni tudi sistem. Če imaš tisto kar je napisala ofčica, ti bo delovalo 95% vseh filmov.
Če pa res želiš, da ti deluje (skoraj) 100% vsega in se ne želiš obremenjevati, potem pa kar pogumno en codec pack gor in bo.
Aja, pa ta pack itaq že vsebuje alternativo quicktimu, tako da za špilanje teh filmov dejansko ne potrebuješ QTja.
hmmm: “Aja, pa ta pack itaq že vsebuje alternativo quicktimu, tako da za špilanje teh filmov dejansko ne potrebuješ QTja.”
S tem se ne bi ravno strinjal. Res da vsebuje ta codec pack QT, ampak ti filme ki so v formatu QT ne predvaja pravilno. Zvok je vredu, slika je pa nekako popačena (preveč raztegnjena oziroma jo skoraj polovica fali). Vsaj pri meni je bilo tako. Mgoče kdo drug nima tega problema. Zato sem si moral jaz inštalirati celo verzijo QT-a da so filmi… delali lepo. Mogoče je rešitev še ta, da se dobi kakšen plug-in za QT v Winamp-u.
Lp, Max
Forum je zaprt za komentiranje.