Najdi forum

cobiss – težave

Se opravičujem že vnaprej, ker sem totalni laik na tem področju, pa vendarle..problem je sledeč.
Grem na cobiss, iščem npr. neko knjigo avtorja Novak Simona v NUK- vtipkam ime in priimek, ven mi vrže recimo 200 knjig…pogledam prve 4 strani (izpise) in takoj najdem knjigo, ki mi ustreza…
Nato želim še drugo knjigo avtorja npr. Gradišnika…vtipkam priimek in iskanje. Vrže mi ven (napiše,, pač) recimo 7 strani oz. 32 zadetkov ali več.. Prva stran je ok…pač Gradišnik…, ko pritisnem puščico naprej, za drugo stran, se pojavi Novak…in 3 stran spet Novak itd. ”Delata” mi le gumba prva stran in zadnja stran (se izpišejo knjige od Gradišnika) vmes pa …Prejšnje Novak…
Kaj delam narobe oz. kaj je narobe??
Isto se mi dogaja, pri menjavi baze podatkov. Če na primer gledam knjige v NUK-u in nato preklopim v Uk Mb in tam hočem poiskat neko knjigo, je prva stran ok., ko pa pritisnem puščico naprej, za drugo stran, mi pa baza kar sama skoči nazaj na NUK. Pa kaj hudiča je narobe?
Prosim za pomoč!! (P:S: Pa upam ,da se je kak računalničar dobro nasmejal ob moji razlagi. ) Ampak tako je kakor sem opisala. Prvo knjigo, ki se jo odločim najti, najdem, vse drugo pa gre v …čas pa beži. POMAGAJTE.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close