Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem CLIO ME JE PUSTIL NA CEDILU

CLIO ME JE PUSTIL NA CEDILU

Zgodilo se je drugič. Avto odpeljem iz garaže ugasnem. Opravim še nekaj. Ponovno hočem avto vžgat in ne gre. Akumolator imam nov. Zakaj se mi to dogaja? Kot, da pride do nekega kondensa (vlaga) in ne vžge. Danes sem naprimer avto normalno vžgala, odpeljala otroka v šolo in avto ugasnila. Ko pridem nazaj mi avto ne vžge.

renault????????????

Mene v četrtek senic. Šlepanje 5, popravilo pa 89. Šla je črpalka za gorivo. Pred dvema mesecema pa šipa na voznikovi strani. Popravilo 75. Tu mač.

ker letnik je CLIO?
renaulti so sicer relativno zelo pokvarljivi, ampak ne skrbite saj se hvalijo z RENAULT MINUTO, torej če bo clio vžgal si vzemte minutko časa pa bodo vse zrihtal… upajmo da bo tko.

probi vprasat na http://www.rk.avtomobilizem.com … tam vedno najdejo resitev 🙂

pa nehajte že navijat za svoje znamke….mislim…..jaz poznam dva ponosna lastnika BMW, ki sta v prvem letu imela tolk težav z avtoma, da sta ju prodala…..

jaz imam clia…..7 let, nikoli nič težav z njim…čez dva meseca bom kupila novega clia III in vi lahko pljuvate čez renault kot hočete….

boš vidu

Z vozilom mislim, da ni nič narobe. Ker si vozilo ugasnila, predvidevam, da se ti je vklopila blokada motorja. Vozilo moraš zaklenit in ponovno odklenit, pa ti bo vžgal.

Hvala, mislim, da bo to.

Odgovorila pa bi še vsem tistim, ki tako pljuvajo po Renaultih. Ta avto imam že 10 let, je res, da ga uporabljam samo za v službo, ampak prvič se je zgodilo, da mi je odpovedal 2x zaporedoma. Enkrat samkrat pred tem me je pustil na cedilo, ker je bil pač zanič akumolator in sem ga morala zamenjati. Tako da…….., ni tako slabo kot pišete.
Lep sončen dan!

Huda, ti je uspelo? Če ne, se zapelji na kak servis pa naj ti zamenjajo tipalo vztrajnika. Ponavadi je to to.

LP M.

AVTO SI KUPI NE PA CLIOTA

A ji boš kej zravn dal za kakšnega audija A 4 TDI? Me zanima kaj ti voziš?
Glede na to, da je njeno vozilo staro že okol 10 let, me pa zanima, če kater avto zdrži brez popravila pri teh letih!!!!

Honda Civic letnik 1994 prevoženih realnih 190.000 km in prvič zamenjan jermen prav pri teh kilometrih. Sedaj pa se čudi…

Honda in Toyota sta najbolj zanesljivi znamki. J…š Audi pa mercedes in vse ostalo….

ne morem verjet!!!! Samo to? In to komaj pri 190.000 km? Kaj pa zavore, amortizerji za katere morda ne več, da so fuč itd.

Mislim, da je bilo že veliko povedano na to temo, da so pač japonski avtomobili najbolj zanesljivi.

Če te zanima kateri avtomobili zdržijo deset let ali več bez posebnih posegov, razen menjave olja in filtrov naj ti povem, da so to Honda, Mazda, Toyota, Suzuki ….

Ej, pa to ni res, kaj iz enega vprašanja nastane?

Avto so mi popravili. Plačala 5000,00 Sit za del, ki so ga zamenjali in delo.
V 10 letih kar imam Cliota, sem v njega vložila cca 50000,00 sit za popravilo oziroma zamenjavo nekaterih dotrajanih delov (jermen itd.).
In ga normalno dala servisirat.
Pa se vam zdi, da je Renault res zanič?

Ja res je zanič na pram Yarisu!!!

No, kaj je pa bilo?

Ker nisem dobila odgovora, vsaj resnega od vas, tudi ne povem kaj je bilo………

Prosim?!?? Saj sem ti napisala, da se odpelji na servis pa naj zamenjajo tipalo na vztrajniku, da je ponavadi to to. Kaj je pa tukaj narobe?

New Report

Close