Cleance
Tiste, ki uporabljate kremico Cleance K mi lahko zaupate ali se vam na obrazu kaj svaljka, ko se namažete mislim potem čez dan.
Uporavljala sem od Vichya z mat učinkom in se mi je kar svaljkala čez dan. Zdaj uporavljam Cleance fluid za mastno možo in me zanima kakšna je kremica Cleance K? Mogoče ne bo premočna? Je katera uporabila že novo obarvano kremico Cleance?
lp Neja
Jaz uporabljam Cleanance K, obcasno pa obarvano, vendar mi barva ni prevec vsec.
Ce jo namazes cisto na tanko na dobro ocisceno kozo, se ne svaljka. Z ucinki sem pa zelo zadovoljna, sploh ne vem, ce se kaksna krema s kislinami obstaja.
Cleanance brez kislin (brez K) pa ni imel na mojo kozo nobenega ucinka.
Koza na zacetku pri K malo pece, vendar je to normalno, ne se ustrasit!
P. imam eno vprašanje zate in sicer me zanima, ali se je tudi pri tej kremi treba paziti na soncu, kot npr. pri Differinu?
Koliko časa pa že uporabljaš to kremo in kdaj se mažeš (zjutraj, zvečer, 2 x na dan …)? In pomaga, imaš manj mozoljčkov?
Eko, sem rekla eno vprašanje potem pa … Hvala za odgovor!
Sprašujem, ker razmišljam, da bi si nabavila to reč. Samo hvala bogu se mi koža počasi umirja. Imela sem neke hormonske fore … pa se zdaj počasi ureja … Lp
Krema ni za na sonce, saj malo polusci kozo. Jaz jo poleti uporabljam zvecer, drugace pa zjutraj pod puder in zvecer.
Imam ful lepso kozo, saj mozoljckov nimam glih ne vem kolk, imam necisto kozo tako na pogled, pore in ogrce.
Saj krema ni tolk draga, pa je za dolgo, ker se cisto na tanko namaze. Stane cca 2800, lahko pa tud za kaksen tester vprasas.
V glavnem, jaz sem zadovoljna, kremo je pohvalila tudi dermatologinja (ceprav se ni na to prevec za zanasat, ker oni vse zivo pohvalijo).
lp
Forum je zaprt za komentiranje.