Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Clarins : Marbert : L’Occitane

Clarins : Marbert : L’Occitane

Malo brskam po drogerijah, iščem kremo zase.
Stara sem 35 let, koža je precej nečista, za kar sem večinoma kriva sama, saj je ne pustim pri miru. Zdaj bo treba temu narediti konec, rezultati se že malo poznajo. Zdaj pa sem se odločila, da si privoščim še kakšno fajn kremo. Predvsem rabim nekaj vlažnega.
Odločam se med tremi izdelki. Cenovno so podobni, odločiti se pa ne znam. Tester sem pa samo za eno dobila, tako da na obrazu še nisem preskusila.
1. Clarins – Hydra Care (tisti francoski naziv sem pozabila)
2. Marbert – Profutura Cream (ta naj bi bila vlažilna, pa še čist mal proti gubicam)
3. L’Occitane – Immortelle linija

Kaj mi lahko priporočate od tega in zakaj?
Vesela pa bom tudi predlogov za kaj drugega. Max. cena, ki jo še odštejem za kremo je 50 EUR (no, pa pričakujem, da je bo za ta denar vsaj 50 ml).

Pozdravljena Kremo Iščoča :-)))),

krem, ki jih omenjaš, ne poznam, ker sama uporabljam nekaj drugega. Bi ti pa dala nekaj namigov, na kaj bodi pozorna pri izbiri.

Krema naj vsebje čimveč naravnih sestavin, vitaminov in sredstev za vlaženje. Pomembno je, da vsebuje zaščitni kompleks, ščiti pred škodljivimi UV žarki in zdaj, v zimskem času tudi pred mrazom. Seveda mora biti alergološko in dermatološko testirana.

Kako veš, kateri so tiste zadeve, ki jih mora vsebovati? Čimveč od teh: antioksidante, vitamin C, A in E, izvlečke divjega jama, alfahidroksilne kisline, kamilico, …

Glede na to, da potrebuješ tudi vlaženje, bi ti priporočala takšno nego:
– temeljito čiščenje, 2 krat na dan, ker praviš da je koža nečista
– toniranje po vsakem čiščenju
– nanos lotiona za dodatno vlaženje
– nanos kakovostne kreme (zjutraj dnevna, zvečer nočna)
– pa sem pa tja kakšna maska za nečisto kožo in piling.

Morda se ti zdi tole preveč ali pa misliš, da bo razmetavanje denarja, vendar se splača. Pozornost, ki jo namenimo koži, se nam zelo hitro vrne v obliki zadovoljsta, ko se pogledamo v ogledalo. Mani se je kar malo povrnila samozavest, ko sem bolj začela skrbeti za sebe.

Cena, ki si jo pripravljena odšteti je primerna. Pod to ceno pa praktično ni mogoče kaj kvalitetnega kupiti.

Sem ti pa še hotela reči nekaj drugega. Super je, da sei se odločila narediti nekaj za sebe. Se mi zdi, da po tridesetem moramo ženske malo drugače investirati tudi v sebe, ne samo v naše domače. 🙂

Upam, da sem ti kaj pomagala.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Uf, Trinity, tale odgovor je pa nad pričakovanji. :))
Ful, ful hvala, prav paše dobiti kakšen nasvet izven drogerij. Tole bom prav preverila po prospektih – L’Occitane-ovega in Clarinsovega imam.
Kaj pa ti uporabljaš, če ni skrivnost?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close