Najdi forum

Članstvo

Morda katera ve, če obstaja tudi včlanitev v druge kozmetične firme (npr. Max Factor, L’Oreal,…) tako kot recimo v Oriflame, Avon,… in se plačuje izdelke po nižji ceni? Kateri pa so ti klubi oz. firme?

Hvala za odgovor!

Hej Demie :*

Js ne vem tega… če zvem, ti pa sporočim, ni blema… hotla sem ti sam poslat en pozdravček, teb in tvojmu M-ju 🙂

Kok si kaj? Gre? Js hitim nazaj na chat še malo, da pozdravim M-ja,ki ga mam fuuuullll radaaaaaa 🙂

papa:*

V MaxFactor se lahko včlaniš, samo nimaš od tega nobene koristi. Pred enim letom so še pošiljali neka darila, če si kupil do določenega zneska, imeli pa so tudi kupone za popust (vsak mesec en deločen artikel). Vprašaj na enem forumu višje (Ličenje …)

Hej ANIta:*

En lep pozdravček tudi vama z M:) Lepo, da se imata tako rada zdaj, ko je pomlad pa se vse prebuja.

Jaz sem kar uredu. Enkrat bolje, drugič slabše, ampak gre. Pa valovanje življenja:) M-ja bom pozdravila…

Lepo se imejta, papa:*

Živjo!

Obstaja članstvo Max Factor Fun Club. Članica kluba postaneš tako, da kupiš vsaj en Max Factorjev proizvod, pošlješ račun in osebne podatke na podjetje Orbico d.o.o., Brnčičeva 31, 1000 Ljubljana, s pripisom za “Max Factor Fun Club”.

Pošljemo ti člansko izkaznico. Kot članico Max Factor Fun Cluba te dvakrat letno v posebni izdaji biltena “S stilom” obveščamo o vseh novostih, ugodnostih in nagradnih igrah za članice. Žal ugodnejši nakupi s članstvom niso več mogoči. Nekoč smo imeli dogovor v trgovinah, da so mesečno potekale različne ugodnosti za članice Max Factor Fun Cluba, vendar je bil žal s strani trgovin odziv nekoliko slabši in zadeve niso funkcionirale tako kot bi morale.

Kot članica Max Factor Fun Cluba si upravičena do ugodnejšega obiska Max Factorjeve lepotne delavnice.

Lep pozdrav!

Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close