Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ck summer 2005

ck summer 2005

Ugotavljam,da bom ta parfumcek vsak cas prazen…pa tako sem ga sparala..mi je res poseben vonj..iskala sem ga ze v nasem gorenjskem mullerju in nasploh po nasih parfumerijah..brez uspeha…mogoce ktera ve,kje bi se ga se dalo dobit? Je bil pa v taki oranz steklenicki in res enkraten vonj 🙂

hvala in lp

A ni bil pa parfum limited edition? Tezko ga bos dobila pri nas, ga pa po vsej verjetnosti imajo na kaksni tuji spletni “parfumeriji”.

Lp!

Evo, tu ga imajo…..Je pa preverjeno ok stran, sem ze parkrat kupila tu. Tko da, ce si ga res ful zelis in ce ga pri nas ne najdes, brez skrbi kupi tu.

Lp!

Jaz pa še nikoli nisem kupovala po spletu, a mi lahko prosim malo poveš, kako to gre? Če ne prosim preveč…

Lp, Zoja

Ah, nobena znanost……Recimo na tej strani fragrancex.com (pa povsod je priblizno isti nacin)…..Izberes si parfum, ga das v kosarico in ko si koncala s kupovanjem, gres na checkout, tam izpolnis svoje podatke in oznacis nacin placila (jaz placam z eurocardom in ni nikoli problem), imas pa se nekatere druge opcije (paypal in podobno)….To je to.

Z eurocarda ti trgajo znesek za parfum in postnino, ko pa prevzames na nasi posti, pa placas ddv. Se niti enkrat ni bilo kaksne zlorabe.

Po mojih izracunih se ne splaca, ce kupis recimo en parfum (ko pristejes postnino in ddv si priblizno na istem kot ce bi kupila pri nas), se pa splaca ce kupis vsaj dva. Kaksne cene so prav bizarne (kupis 100ml in placas kot pri nas 30ml), pa se plus je to, da dobis parfum, ki ga pri nas sploh ni vec ali ga nikoli ni bilo.

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close