Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čjubiva vs. partnerka /žena

Čjubiva vs. partnerka /žena

ljubica od tipa pričakuje samo najboljše — in to dobi
partnerka/žena — od tipa pričakuje samo slabo -> in to dobi

babe … postavite se v pravo vlogo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ni slabo – dober komentar. Ne bi od moškega to pričakovla . Plus točke NM-3w

Ma tale NM-3w samo igra, da je trapast. :))) Moram ga pohvalit za odlično igro.

Ni slabo – dober komentar. Ne bi od moškega to pričakovla . Plus točke NM-3w[/quote]

Ja in ne. Ljubica si dokler se te ne naveliča, pri partnerstvu gre za bolj resno in trajnejšo izbiro.
Dobro in slabo se zgodi/dogaja obema, odvisno kaj pričakujeta – torej partnerke/žene spremenite pričakovanja :)))

Calipso, saj to sem mislila. Da žene imamo premajhna pričakovanja od mož zato tudi dobimo malo. od tega besedila se lahko kaj naučimo.

Hm, to me je za trenutek streznilo – morda gojim preVelika pričakovanja in me zato nihče noče :)))

Ti nimaš opravka ne z enimi ne z drugimi ženskami. Svet je rešen!

Samska si? Boljše imet viskoka pričakovanja, da potem ko zadaneš dobiš terno. Boljše pravo ribo, kot polno nekih gnilih rib.

Na to, kaj in koliko pa lahko nudite moškemu in izpolnite njegova pričakovanja, pa rade pozabite. 🙂

Problem je, ker tega pogosto ne dobi in so razočarane ravno toliko pogosto, kot tiste v ta drugi vlogi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na to, kaj in koliko pa lahko nudite moškemu in izpolnite njegova pričakovanja, pa rade pozabite. :)[/quote]

Ne! 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Problem je, ker tega pogosto ne dobi in so razočarane ravno toliko pogosto, kot tiste v ta drugi vlogi.[/quote]

Izkušen ljubimec Marko je že imel veliko ljubic, torej dobro ve o čem govori :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close