Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Citroen Xsara

Citroen Xsara

Kupujem novi avtomobil in ta naj bi bila Xsara pikaso !!! Ki je sedaj v teh mesecih za 1 000 000 ceneje in to je 3 400 000 pa še nekaj !!!Pa me za nima , če je tudi kdo kupil ta avtomobil in kako je kaj zadovoljen in berem tudi ,da se dobi zraven nekaj !!!Ali to vse je res ???Imam pa sedaj Škodo OCTAVIO LETNIK 2000 SLXi in kaj naj z njo za kako ceno jo lahko prodam sem pa prvi lastnik !!!

naj te ne zavede tisti miljon ,katerega ponujajo kot popuat(MARKETINŠKA FORA).Pravi popuat bo tisti katerga boš dobil pod 14190eurov,čeprav zavarovanje gre iz cene uradnega cenika(brez popustov).če ti bo v pomoč, ti povem da sem kupoval pikasota HDI excluzive junija 2005(novega,0km)katerega je bila cena z popuati katere navajaš ti,17111evrov.Z trgovcem pa sva prišla do cene 15651eurov.Vendar ga nisem kupil ,ker sem pregledal tudi enoprostorce drugih firm,kateri imajo vsi mlajše modelno leto NEPRIMRRLIVO,res pa nekoliko dražje. Odločitev je tvoja. Lep pozdrav

Ta Xsara Picasso 1.6i 16V je sigurno vredna svojega denarja. Aprila lani jo je kupil moj oče (po 8 letih in 160.000 km prodal odlično navadno Xsaro) in je ful zadovoljen. Prostorna, prilagodljiva in polno opremljena (avt. klima, ABS, 4 airbag, radio cd, meglenke, vsa el.,…) kar pač rabiš za 3.35 mio je odličen nakup.

Res je ne moremo primerjati z novim C4 Picasojem, ki je čisto drugi avto in tudi konkurenca je v prednosti. Avto je prostoren, še po 6 letih oblikovno privlačen, zanesljiv (celo med enoprostorrci najzanesljivejša), zmerna pri porabi, očetova kuri malo po 8 litrov.

Minus: ni obratomera, cenena plastika na vratih in delno na armaturki, slabo ozvočenje, prednji sedeži slabo opremljivi, omejena dodatna oprema, neagilna, okorna.

Plus: ugodna cena, dobra serijska oprema, prostorna, všečna oblika, zanesljiva mehanika, udobna.

V tem cenovnem razredu brez konkurence.

New Report

Close