citroen xsara picasso
…zdaj že drugega (menjali izključno zaradi tega, ker ta stari ni imel klime in je bil dojenček na poti) in smo zelo zadovoljni, lepo se ga vozi, lepo se pelja v njemu, dovolj prostoren je. Pri mehanikih je bil naš le na rednih servisih……tako da jaz ga ne dam! Pa še za nove imajo ful popusta …po moje se splača……
Svakinja ga ima in je izredno zadovoljna z njim. Samo redni servisi nič težav.
Mi imamo sicer C4 Picasso, ravno tako Citroen in tudi zelo zadovoljni.
Tako, da Citroen ni škrt roba!!!
Seveda pa verjemem, da imaš lahko smolo, tako kot pri vsaki stvari katerekoli znamke.
Sicer si že sama povedala. o avtomobilih ne veš nič. Ne bom komentirala ali je citroen dober avto ali ni vendar to, da kar si ti napisala je velika neumnost. Koliko se razleti pleh pri neki nesreči nikakor ni pokazatelj kvalitete avta in tudi ne varnosti avta. V vsaki nesreči je en bolj ”odprt” kot ta drugi. Zelo pogosto so voznik in potniki v na videz bolj razbitem avtu manj poškodovani in ne obratno.
ma ne se hecat no…a ste prej imeli fičota? 🙂
ta avto si kupijo samo tisti, ki morajo imet nov avto…saj veš tisto “a NOVEGA ste kupli?” “ja, seveda” haha…za ta denar še dobrega starega ne dobiš, ne moreš pričakovat, da bo nov avto za tako ceno DOBER avto! malo dnarja, malo muzike.[/quote]
Nimaš pojma. Ne o avtomobilih, ne o čemerkoli.
Pa fino se imej!
Jz ga imam že dobrih 7 let in mi zelo fajn služi, kar se tiče malenkosti (menjava lučk v armaturki), razne el. fore… menjanje blaga na prest. ročici in še nekaj modnih dodatkou popedenou… itd in sem že dodobra spoznal, malo marljivosti prinaša še toliko cenejše vzdrževanje, seveda delam redne servise. Tako, da avto tako lepo hvaležno prede… Hmm potrkam na “žiu les” kr še nism mel kakih večjih težav 😛
Velike užitke želim tudi vam 😉