Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem citroen xsara picasso

citroen xsara picasso

mene pa zanimajo vaše izkušnje s tem avtom, dobre in slabe, odločam se za nakup, hvala!

picassoji so eni najbolj zanesljivih avtov. po lestvici ADAC so glede zanesljivosti že leta na prvem mestu med malimi enoprostorci.

…zdaj že drugega (menjali izključno zaradi tega, ker ta stari ni imel klime in je bil dojenček na poti) in smo zelo zadovoljni, lepo se ga vozi, lepo se pelja v njemu, dovolj prostoren je. Pri mehanikih je bil naš le na rednih servisih……tako da jaz ga ne dam! Pa še za nove imajo ful popusta …po moje se splača……

Grd je ko hudič, enak na obeh straneh, ne veš, če se pelje naprej ali vzratno. Pa še citroen je, škrt roba.

Raje izveri toyoto verso, več prostora, tudi varen in zanesljiv. Pa zgleda vsaj kot avto, ne pa gajbica.

Svakinja ga ima in je izredno zadovoljna z njim. Samo redni servisi nič težav.

Mi imamo sicer C4 Picasso, ravno tako Citroen in tudi zelo zadovoljni.

Tako, da Citroen ni škrt roba!!!

Seveda pa verjemem, da imaš lahko smolo, tako kot pri vsaki stvari katerekoli znamke.

https://www.facebook.com/actio.si

O avtomobilih ne vem nič, toda ravno danes sta se na našem križišču zaletela citroen xsara picasso in mali opel corsa. Nisem mogla verjet, na corsi skoraj nič poškodb xsara pa tako udarjena, da je totalka.

Sicer si že sama povedala. o avtomobilih ne veš nič. Ne bom komentirala ali je citroen dober avto ali ni vendar to, da kar si ti napisala je velika neumnost. Koliko se razleti pleh pri neki nesreči nikakor ni pokazatelj kvalitete avta in tudi ne varnosti avta. V vsaki nesreči je en bolj ”odprt” kot ta drugi. Zelo pogosto so voznik in potniki v na videz bolj razbitem avtu manj poškodovani in ne obratno.

Mi imamo našo 5 let, kupili smo nov, in smo ful ful zadovoljni, avto ima 100.ooo km, samo rednis ervisi, nobenih težav, popravil, nič…skratka, naslednji bo verjetno zopet picasso, možek bi edino želel imeti daljšega, s 7 sedeži.

Različne modele citroenov vozimo pri naši hiši preko 25 let. Mislim, da to pove dovolj. Z nobenim nismo imeli drugih stroškov, kot redne servise. Z vsakim od njih smo prevozili min. 150.000 km, pred 2 letoma smo prodali picassoja z 225.000 km – ni videl drugega kot redni servis.

Bolj verostojna bi bila, če bi znala prav povedati – ‘škrt’ pomeni stiskaški, najbrž pa si mislila ‘škart’. Pa ni ‘škart’, je krasen avto, maksimalno dobiš za tako ceno.

Ocena od 0 do 10 -> 11!

Mi imamo diesel. Notri pa ogromnoooooooooo prostora.

🙂

Mi imamo Picassa in Corollo verso.
Cost/benefit Citroena absolutno pretehta, pa še prostornejši je notri! Pri corolli je le varnost po testih večja, dva dodatna izvlečna sedeža sta kul, sicer pa višji stroški in manj udobja.

Če je cena velik faktor, definitivno citroen.

Ga imamo, odkar je prišel na trg; najprej bencinarja, zdaj že osmo leto dizl. Ga ne zamenjamo.

ma ne se hecat no…a ste prej imeli fičota? 🙂

ta avto si kupijo samo tisti, ki morajo imet nov avto…saj veš tisto “a NOVEGA ste kupli?” “ja, seveda” haha…za ta denar še dobrega starega ne dobiš, ne moreš pričakovat, da bo nov avto za tako ceno DOBER avto! malo dnarja, malo muzike.

Mene pa zanima desni smerokaz se ne ugaša ,ko je ročica v nutralnem položaju desni smerokaz še kar deluje picasso 1.8 letnik o2

ma ne se hecat no…a ste prej imeli fičota? 🙂

ta avto si kupijo samo tisti, ki morajo imet nov avto…saj veš tisto “a NOVEGA ste kupli?” “ja, seveda” haha…za ta denar še dobrega starega ne dobiš, ne moreš pričakovat, da bo nov avto za tako ceno DOBER avto! malo dnarja, malo muzike.[/quote]

Nimaš pojma. Ne o avtomobilih, ne o čemerkoli.
Pa fino se imej!

Jz ga imam že dobrih 7 let in mi zelo fajn služi, kar se tiče malenkosti (menjava lučk v armaturki), razne el. fore… menjanje blaga na prest. ročici in še nekaj modnih dodatkou popedenou… itd in sem že dodobra spoznal, malo marljivosti prinaša še toliko cenejše vzdrževanje, seveda delam redne servise. Tako, da avto tako lepo hvaležno prede… Hmm potrkam na “žiu les” kr še nism mel kakih večjih težav 😛
Velike užitke želim tudi vam 😉

xsara picasso je vredna svojga denarja! tok ugodno nisi mogu dobit drugega avta s tok placa.

Bolj grdega pa tud ne..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Bolj grdega pa tud ne..[/quote]

Hm, bi se skoraj strinjala s tabo, če ne bi nikoli v življenju videla Multiple. Zame je Multipla zmagovalka po grdoti. Sledi ji xsara Picasso, čeprav sem ga neko krajše obdobje imela tudi sama. Poden od avta.

New Report

Close