Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek citati slovenskega seksologa dr. Marjana Košička

citati slovenskega seksologa dr. Marjana Košička

#Ljubezen je predvsem egoistična. Gre za iskanje sebe v drugem človeku.
#Ljubezen je kot podjetje. Če hočeš, da napreduje, moraš vanjo vedno nekaj vlagati.
#Če dva nista za skupaj, se morata raziti in konec.
#Frigidnost ženske ne obstaja! Frigidna je zveza, razmerje!
#Moški se zelo pogosto počuti ogroženega od ženske, ki je fizično in psihično dokazano bolj odporen spol.
#Ljudje pač hrepenijo po močnih čustvih. In v večini partnerstev manjkajo prav močna čustva, strast, ogenj, vse sčasoma postaja bolj mlačno, pusto, sivo. Zato iščejo nadomestke v raznih dr. romanih in limonadastih nadaljevankah, da tako v svoji fantaziji doživljajo strasti, ki jih ne morejo izživeti v realnem življenju.
#Res je, da je spolna privlačnost izhodišče za ljubezensko razmerje. Ampak to še ni ljubezen.
#… in počasi ga bo morda še vzljubila. Ga bo figo vzljubila! To ni res! Če ljubezen ne obstaja že na začetku nekega razmerja, se nikoli ne bo razvila!
#Ljubezni na prvi pogled ni. Je samo očaranost, fasciniranost, to je druga stvar.
#Osnovni kapital za uspešno razmerje je ljubezen do partnerja.
#Vse več se govori o seksu, a noben vrag ne govori o ljubezni. To je strašno.
#Poznam veliko frigidnih moških, pa čeprav jim stoji non stop. Frigiden je vsak moški, ki ne zna zadovoljiti ženske, oprostite.
#Moj nekdanji učitelj je lepo povedal, da je težava v tem, če je “penis pametnejši od moškega”.
#Nesposobnost za ljubezen do ženske je pri moških zelo vsakdanji pojav. Bežanje od prave ljubezeni …
#Kakšna je to idealna ljubezen, lepo vas prosim! Take ljubezni ni.
#Človeka, ki je zelo drugačen od tebe, tako po svojih življenjskih stališčih, interesih, svojih potrebah, vrednotah ne moreš zares ljubiti.
#”Med duhovniki je homoseksualnosti kolikor hočeš.”
Seksolog MARIJAN KOŠIČEK, na POP TV, o prepovedani spolnosti. :)))))))

Tale je specialna:

“Poznam veliko frigidnih moških, pa čeprav jim stoji non stop. Frigiden je vsak moški, ki ne zna zadovoljiti ženske, oprostite.”

Pa še res je… :))))))))))))))) Na srečo nimam – nimava 😉 – takšnih težav :))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Trikrat hura za Košička!!!!

Žal je gospod že pokojni. Ima pa fajn misli. Prav tako pa Rugelj.

HURA! HURA! HURA!

Svaka cast Kosicku…
…pociva naj v miru…
SomeOne

ja,ja tale dohtar je bil zakon, res…

Ja, znal je pihat na dušo neumnim ženskam kokošim s takimi in podobnimi izjavami. Svojo teorijo je dokazal tudi v praksi, saj je bil vsaj trikrat poročen :))))

Pepe, imam občutek, da te je prizadelo tisto o frigidnih moških.
Si se prepoznal a ne?!!!!

Nisem se prepoznal, verjamem pa, da je moški lahko frigiden če je s tako kokošjo kot si ti.
Seveda je tvoj frigiden le do tebe, do ljubic pa ne :))))

ja, pepe, tako se sprav na človeka, ki ga ne poznaš. dej ne bod tok primitiven. če ne bi blo to res, ne bi tok u zrak skoču, a ni res?

Ne vem no. Meni se zdi, da bi prav vsak moški podrl dobro babo, se pravi, da ne more bit frigiden. Če pa je baba grda in ni za nobeno rabo, potem pa logično, da ti ni do nje. Še vedno je dobra za gospodinjo, zabavo pa si poiščeš drugje. Tako preprosto je to.

Pokojni gospod Košiček je stric moje prijateljice, ki je prav super punca. Ja no, pa tud on je bil prav zabaven. Mislila sem sicer, da je psiholog in sem ji enkrat rekla, da ji je prav fajn, ko ma nekoga takega doma, ker bi ga nekateri prav potrebovali kdaj… In ker so zanjo teme o spolnosti tabu (vsaj mislim), mi je tako s strahom rekla: “Sam, a veš, on je seksolog, ne psiholog…”

Z rugljem ga pa res ne morete primerjat! Ta (Košiček) je vsaj imel nekaj soli v glavi, medtem ko je Rugelj zgolj nedozorel klovnovski provokator. Moje skromno mnenje! 🙂

A ti to resno? Sploh nisi skromna v svojem opisu dr. Ruglja. Mogoče potrebuješ kakšno strokovno pomoč? Poznaš kakšno delo od dr. Ruglja ali pa si privoščiš neslane komentarje kar tako – da se vidi kdo je MAJA!

Mislim, da ima “š” prav!
Nekdo napiše dva stavka in pepe (v stilu Jacka!!!) takoj oznani žensko za kokoš, frigidno, itd!
Kaj pr pameti pepe pa res nisi.

pepe, je le retardiran fantiček, ker en zrel moški takih izjav ne bi dajal.

Hvala za kompliment. Še vedno bolje retardiran fantiček, kot neumna, grda in zafrustrirana kokoš 🙂

A spet perje v luft mečete? Da se vam da :/

Košiček je bil zakon. Moja frendica je bila enkrat pri njemu na pogovoru. Pravi, da je bil dedec na mestu.

LP

Pa baje tudi babjek, da mu ni bilo para :))))

Prav ima. Frigidnost ni bolezen, frigiden nikoli ne moreš biti ob ljubljeni osebi. Naj povem primer, enkrat sem se z enim dala dol, k sm ga spoznala isti večer. Vse me je bolel pa še suho sm mela ful, da ne govorim, da je njemu skoz dol padu. Z naslednjim pa sem hodila 14 dni. Vanga sem bla ful zaljubljena. In z njem ni blo nobenga problema. Ljubila sva se celo noč. Oba sva tisto noč doživela 6! orgazmov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close