Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čisto gola punca na FB!

Čisto gola punca na FB!

Zelo težko se postavim v vlogo njenega partnerja, posebej zato, ker jaz nikoli ne bi zmogla takega razkazovanja in vedenja….ampak 100 ljudi, 100 čudi. Ona in njen partner verjetno imata zadeve “pošlihtane”, ali pa jih po objavi tega posnetka pravkar “šlihtata”….ampak to je njuna zgodba. 🙂

Sandra

http://www.pet-zvezdic.si

Bojim se, da ni to samo njena stvar in stvar njenega partnerja, če ga ima, ampak da gre za trgovino z belim blagom, ki je problem nas vseh. Potrošniki tega “blaga” so ravnotako sokrivi za ta kriminal, vse ostale pa nas lahko skrbi, da ne bo kdaj naša hči, nečakinja, vnukinja ali katerakoli nam draga mlada punca žrtev te trgovine.

Bila tam, še na sliki sem se našla:)))Me pa čisto nič ne gane, vsaka punca, ki se razgalja, kjerkoli že naj to bo, je polnoletna in ve kaj dela. Ni pa vprašanje tukaj denar, ker veliko ne zasluži, kljub goloti…morala, to je pa že druga stvar…

Ps. če me že kdo hoče najti…nisem naga, ampak dobro oblečena, dolgi lasje, sončna očala in kulski motor:))))

Motoristična srečanja so pa ja znana po tem, da mora bit na njih tudi najmanj ena najeta striptizeta, če ne to ni to. Podnevi ali ponoči, vseeno.

Da nekoga tako zrevoltira slika na netu, mi je pa tudi smešno.
No, saj lahko jo prijaviš facebooku, če ti bo kaj lažje potem. Kolikor vem je na facebooku prepovedana golota.Sem najprej mislil, da se nad tem protožuješ. 🙂

Zelo težko se postavim v vlogo njenega partnerja, posebej zato, ker jaz nikoli ne bi zmogla takega razkazovanja in vedenja….ampak 100 ljudi, 100 čudi. Ona in njen partner verjetno imata zadeve “pošlihtane”, ali pa jih po objavi tega posnetka pravkar “šlihtata”….ampak to je njuna zgodba. 🙂

Sandra

http://www.pet-zvezdic.si[/quote%5D

Mah, ne polivaj cukrane vode gor no, bomo sladkorno dobil 🙂 Dej se postav v njeno kožo in si sebe redstavljaj kasneje, ko imaš otroke, pa partnerja.

Dejstvo je, da se jest kot moški ne pipnem take babe, ki se pusti tkole v javnosti lizart pa še kej druzga za dnar – pa brez skrbi, da zaslužki niso tako bajni, da bi se bilo vredno takole v eni Sloveniji razkrečevat -mladost ludost, a taka baba nič ne misli na svojo prihodnost, ko bo enkrat familijo imela, pa ji gvišn ne bo v ponos to, kar je počela, ko se je bo kdo spomil in s prstom za njo kazal vpričo otroka…. Predvsem pa, da si gre dvigovat svojo samozavest, kok je dobra-a samo za svoje oči, pa še za tiste, ki jim je to nuja v sili, ker doma nimajo….

Pa kaj se je komu treba v njeno kožo al pa v kožo njenega partnerja postavljat?
A doma vse štima? Nimate pri sebi nič za popucat?
Koji kurac vas vedno toliko briga life vseh ostalih okoli vas. Zgornji komentator pravi, da se take babe niti pipnil ne bi… Si prepričan, da bi se ona tebe?

pošljislikko

Aleks, tema je iz leta 2013.

Ni pa to nič novega.

Ne vem, kaj se avtorica pritožuje, ali nad tem, da se to počne ali da se daje to na splet.

Te stvari so bile že preden se je to objavljalo na splet.

Zakaj ste sedaj tako ogorčeni.

V arhivu imam fotke z enega motozbora nekje v Sloveniji, stare kakih 25 let.

N… iz Maribora je popestrila večer ostalim tako, da si je v p.z.o porivala steklenico od piva.

Mislim, da je tam celo v živo f_ukala z njenim partnerjem….

Kakorkoli, konec prejšnjega tisočletja se je po Sloveniji dogajalo dosti več kot danes, ko ne smeš reči ženski, ki ti je simpatična, da ti je simpatična, ker te lahko ovadi…

Marsikatera bi za denar to počela. Npr. Pofafala vsem motoristom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close